Arama sonuçları: *

1. L

Şınav İle Alakali Yardimci Olabilir Misiniz?

'' sırtınızdaki kasları geliştirmeye bakın. '' Bundan bahsediyorum.
  2. L

Bildiğini aktar o zaman bilgilenelim tartışalım doğruya oluşalım. 1621429387 ulaşalım*
  3. L

Bu nasıl bir mantık ?
  4. L

Kilosu gayet ideal tek yapması gereken göğüs arka kol ve ön omuz kaslarını geliştirmesi ve ufak bir core çalışması yapmak
  5. L

Dostum bunların içi betonla dolu ve dışı plastik bu yüzden kırıldığı zaman çok toz yapıyorlar şimdilik iş görür diyelim ben de de var 3 kat bantladım :) eğer paran varsa plastikten uzak dur demirden kromdan yapılmış aletlere yanaş. 1621428467 Çabuk kırılabiliyorlar ve sadece şınav için...
  6. L

Şınav çekerken göğüs, arka kol ve ön omuz kaslarımız çalışır. Bu bölgeleri güçlendirmek için youtube ta sayısız video var tavsiyem iyi araştırman çünkü bu sayısız videolar arasında bir sürü saçma video da var. Şınav barfiks gibi hareketler pratik ister çok şınav çekmek için dayanıklılık gerek bu...
  7. L

Lütfen bilgisizce konuşmayalım.
  8. L

Bisikletli kamp içini önerilenler

İlk defa kamp yapacağız arkadaşımla, ikimizde bisikletçiyiz. 400-500 tl bandında bir kamp çadırı önerebilir misiniz. Ayrıca bisikletli kamplarda bisikletleri nasıl koruyacağız. Bunların dışın öneriniz varsa çok memnun olurum :) şimdiden teşekkürler. 1621000835 dışında
Top Bottom