Arama sonuçları: *

1. Lunchx

(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Hocam creatin saç dökme gibi bir yan etkisi yok iyice araştırır iseniz çok eskiden yapılan bir araştırmada saç dökebilir denilmiş fakat öyle bir durumu yok fakat genetik saç dökülme gibi bir durum varsa creatine kullanmadan bile dökülür. Ve saç dökülme gibi bir durum yaşamadım.
  2. Lunchx

Evet Gym ile başlamak benim için daha mantıklı direnç ve dayanıklılığa daha hızlı alışmayı sağlar.
  3. Lunchx

Ve bir kaç kere üst üste hasta oldum ve devam ediyor şuan üzülüyor ve stresleniyorum mesela salondaki ağırlıklarım ve vücudum sönmüş gibi durduğu için. 1702851093 Benim triceps genetiğim iyi olduğu için şuanda kol çapım güzel duruyor fakat oboneliğim bittikten sonra bir sövüş sporuna yazılmayı...
  4. Lunchx

Hocam ben çok çok focuslanuyordum fakat şuan fazla önemsemiyorum ortalama vücudu geçtiğim için ve hırs sakatlanmaya davetiye açıyor ve bir çok kez de sakatlandım. Bence bu kadar çok önem verilmemeli eğer profesyonel olarak yapılmıyor ise.
  5. Lunchx

Hocam tabi öyle çok kas kazancı olmuyor fakat kaslar %75 Sudan oluştuğu için ve kaslara çokça su gönderdiği için sertlik ve daha olgun gözükme gibi bir durum var.
  6. Lunchx

Evet hocam ve en performans alınan supplement eğer doğru bir şekilde kullanılır ise ve kullandıktan sonra güç ve vücudunuz değişecektir. Kullanılır iken en önemli ve hızlı geridönüş almak için çok çok fazla şu içmeniz gerek.
  7. Lunchx

Spor yapmadan düzensiz beslenerek yağsız kilo alma ? mümkünmü?

Hocam eger arkadas yagsiz kalmak istiyor ise sinav vs bir ise yaramaz ancak yuruyus bisiklet gibi seyler ise yarar. 1695810978 Hocam mumkun bir sey degil yagsiz kilo almak istiyorsunuz ustelik beslenme duzeni antreman yapmadan
  8. Lunchx

kickboks vs tekvando

Ben kickbox tercih ederdim tekvandonun sokakta ise yarayacagini dusunmuyorum, fakat tekvandoda savunma anlaminda guclu bir spor.
  9. Lunchx

Fitness programı ve Supplement kullanımı

Evet hocam tekrar dustugu zaman agirlik yukseltmek önemli, supplement olarak gainer mass ve creatine aldim sali gunu kullanmaya baslayacagim. Boyum 178 72 kiloyum.
  10. Lunchx

Fitness programı ve Supplement kullanımı

Hocam ben 12-8-8-6 yapiyorum ilk setin 12 olmasi iyi oluyor isinma seti gibi ben daha cok dusuk tekrar agir agirlik ile kasa hasar vermeyi seviyorum ve isede yariyor.
  11. Lunchx

Evet hocam zaten öyle bir durum yasar ve farkeder isem direkt birakacagim, cok tesekkur ederim vaktinizi ayirip cevapladiginiz icin.
  12. Lunchx

Anladim hocam bakmistim zaten yukleme vesaire seylerine, o zaman sac dökulme olayini dert etmiyorum ama annem ve babamda sac dökulmesi de var o durum beni biraz korkutuyor fakat kullanmaya baslayacagim gibi hocam.
  13. Lunchx

Hocam gunde 5 gr olarak olsada tetikler mi ve sac dökulmem yuksek derecelerde oldugunu dusunmuyorum ben sizce yazdiklarima göre yuksek br degerler mi.
  14. Lunchx

Yok kral o kadar fazla almam zaten böbrege vs zararli diyorlar, o zaman korkmama gerek yok gibi ya
  15. Lunchx

Kral peki sence saclarim dökulur mu ya, bu durumdan cok korkuyorum
  16. Lunchx

Evet hocam bende o yuzden genc yasta spor ugruna saclarimin dökulmesini istemiyorum, bir yandan kullanmak istiyorum iyi bir sekilde guc artisi yasaniyor diye. 1684873188 Hocam gunde 5gr kullanmayi dusunuyorum.
  17. Lunchx

Merhaba iyi forumlar, creatine kullanmak istiyorum ve internette ve sordugum kisilerde hep bambaska cevaplar aliyorum ve bir turlu karar veremiyorum genetik olarak babamin ön kisimda saclari yok ve sac dökulmem olmadigini dusunuyorum ama her sacimla oynasam yoklasam vesaire 4 5 tel dusuyor dus...
  18. Lunchx

Optimum Gainer Mass Nasildir ?

Hocam 5 ay oldu, malum ramazan da geldi gerektigi kadar iyi yiyemiyorum ve protein karsilayamiyorum. Önerdiginiz baska bir supplement var mi cunku hemen alacagim yakin zamanda.
  19. Lunchx

Arkdaşlar göğsüm de gerginlik oluyo ama sanki çalışmış gibi hissetmiyorum

Hocam ilk haftanizda fazla bir yanma hissi olusmaz bende bile suanda yanma hissi olmuyor sadece agri oluyor zaten agridi zaman anliyorum iyi calistigimi, eger agri falan hissetmiyorsaniz sabahina pek iyi calismadiginizi formu dogru yapmadiginizi gösterir.
  20. Lunchx

Üstümde kırıklık var spora gitsem mi?

hsvbsahvs ne bileyim ben hasta oldugunuzu anlamadim normal kiriklik falan dinlenme hissiyati anladim, gitmeyin hocam soguk aldi iseniz daha kötu olursunuz. Sicak bir dus sicak su veya sicak bir sekilde bitki cayi icin erken uyuyun sabah bir seyiniz kalmaz.
Geri