Arama sonuçları: *

1. Marginale

Spor genetik ve beslenme

O çocukla arkadaşlık yapmanı önermem. İnsanı ileri itmez geri çeker böyleleri.
  2. Marginale

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

Aynen öyle boşa şuna para dökme yazık günah. Gainer satında alabilirsin çoğu gainer içinde zaten glutamin,bcaa vs de oluyor.
  3. Marginale

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

Kanka yanlış anlamada arnold mısın senin kasların o kadar büyük hasar almıyor ki hızlandırman gereksin. Tamamen pazar payı için olan bir ürün. O parayla git et al daha çok faydası olur emin ol.
  4. Marginale

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

Bilmiyorum bana fazla gelmedi. Ağız tadına göre değişiyor. Çikolatalı içtim ben tabii başka aroma belki bayıyordur.
  5. Marginale

Kanka her türlü getiriyor uyku ondan kaçış olmuyor ya. 1731440382 Amaç zaten kilo almak olduğu için 3 değilde 5 gram şeker olsa bir şey olmaz. Ben 3 kilo kullandım yerinde şekeri bana göre. Kişiden kişiye değişiyor.
  6. Marginale

En kaliteli sana 5k patlar. HIQ al veya bütçen yetmezse Bigjoy veya onun alt markası olan mysuplement alabilirsin.
  7. Marginale

Gainerlarda sindirim enzimi var
  8. Marginale

Kanka onun içinde olan 2 gram kreatinden ne zarar gelecek milletin ağzı torba değil sıkasın. Protein tozu sana kilo aldırmaz onu bil. Ama gainer içinde hem karbonhidrat tozu hem proetin tozu var o yüzden her zaman daha mantıklı benim için. Kilo alma hedefin varsa kaçınılmaz. Kreatin kas içinde...
  9. Marginale

Kilo almak isteyenler için mantıklı hem protein tozu var hem malto var fiyatta aynı derecelerde. Ama spordan önce asla tavsiye etmem ani karb girişi ve sıvı olarak alınmasından kaynaklı hızlı kana karışma şekeri yükseltip bayılacak derecede uyku getiriyor.
  10. Marginale

Big Joy CreaBig Creatine önerir misiniz?

Kendince trollüyor boşkoy.
  11. Marginale

Big Joy CreaBig Creatine önerir misiniz?

Bigjoy ve bigjoy'un alt firması olan mysuplement ürünlerini alabilirsin. Bilgisi olmayıp kutusuna bakıp görünüşüne göre kalite biçenleri de dinlememelisin.
  12. Marginale

Protein tozu ne kadar konulmalı?

30 gr bu tek ölçek yeterli. 30 un biraz üstüne getir emin olamıyorsan.
  13. Marginale

Protein tozu ne kadar konulmalı?

Ölçeği atsana bi
  14. Marginale

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

Kanka kusura bakma da 120kg gokalaf anca atıyor sen biraz salladın sanki ama ben 80 kilo 1.86 yım nizami 60 şınav çekerim, isteyeni düete beklerim. 120Kg itiş kuvveti olan bi 73 kilo da en az 50 şınav çekebilmeli.
  15. Marginale

Protein tozunun tadı kötü geliyor

Soğuk su daha içilir yapar veya süt ile. Her mideye iyi gelmez. Çikolatalı daha iyi olurdu aslında.
  16. Marginale

Hiq bcaa türü önerisi ?

BCAA'lar (Branched-Chain Amino Acids), dalga dallı amino asitler, genellikle kas kütlesini korumak ve performansı artırmak amacıyla kullanılır. İki tür BCAA takviyesi vardır: enerji destekleyici ve antikatabolik. İşte aralarındaki farklar: 1. BCAA Enerji Takviyeleri:** - **Amaç:** Enerji...
  17. Marginale

Hiq bcaa türü önerisi ?

Yani emilim için bana kalırsa içinde ki yeterli illa alacam diyorsan bcaa al.
  18. Marginale

Hiq bcaa türü önerisi ?

Kanka zaten çoğu protein tozu içinde vs oluyor bcaa bence ekstra paranı oralara harcama ya.
  19. Marginale

Creatin ve protein tozu önerisi

My suplement, Bigjoy'un alt markası. Şahsen mysuplement tercih ederdim.
  20. Marginale

Kapandi

Ölüm Allah'ın emri, mallığına ölmeyeyim yeterli. Sporu ben normal şekilde yapıyorum ki ömür boyu yapayım. Kalıcı hasarlar bırakıp bi kaç sene yapmaktansa ben ömür boyu yapmayı tercih ediyorum. 1723984319 Yav sen ne anlatıyorsun daha proteini doğru düzgün alamadığını yazmışsın gidip o parayı...
Top Bottom