Arama sonuçları: *

1. Mona Lisa

önce hangisi yapılmalı kilo vermekmi kas yapmakmı?

yağ yakarken kas kütlesi koymaya başlarsan kilonu verdiğinde zargana olmazsın kilo verirsen incelirsin tekrar kilo alamaya çalışırsın kilo verip kas yapmaya bak
  2. Mona Lisa

erken yaşta spora başlarsam boyum kısa kalır mı

her hangi bir eklenti kullanmiyacağım 1616698156 yo şu anda direk 10 dan başlicağım diye hedef koymadım kafamda yavaş yavaş yükselicem kendime direk 10 dan başlayarak zarar veremem
  3. Mona Lisa

knk zaten direk kas yaparak gidemem eskiden abur cubur çok yerdim şu anda neredeyse hiç yemiyorum aynı anda spora da gidiyoorum zaten başta yağlarım azalır aynı zamanda da yavaş yavaş kaslarım artar şu anda zaten modeller gibi aşırı kaslı olma gibi bi hedefim yok istediğim şekile girine onu...
  4. Mona Lisa

fazla ağırdan kastın ne kadar ağır ve zaten şu anda yeniyi istesemde çok ağı çalışamam
  5. Mona Lisa

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim
  6. Mona Lisa

şimdi kaç yaşındasın knk
  7. Mona Lisa

kısaltması için değil aslında 1.75 olarakr kalmak istemiyrum teşekkür ederim verdiğin bilgi için 1616696081 yok aslında öyle diyenleri duymuştum bende merak ettim illa bilen vardır diye buraya yazdım
  8. Mona Lisa

o tür şeyler yapmak istemşyorum ağırlığımı kaldırıım hareketlerimi yaparım yeter başka bi amacım da yok zaten biraz düzgün durmak ve biraz da kas yapmak için gidicem zaten bi sorun olmaz dimi ??
  9. Mona Lisa

spor salonu kankam yazmayı unutmuşum kb
  10. Mona Lisa

15 yaşındayım boyum 1.75 hala daha uzuyor spora gidicem fiziğimden memnun olmadığım için ama büyüme zamanımda olduğum için boyumda bi duraklama olur mu spora gidersem bilenler yazarsa çok mutlu olurum edit: spor salonu yanlış yazmışım üstte
Top Bottom