Arama sonuçları: *

1. M

Çok zayıfım spora başlamayı düşünüyorum

knk ben kendi yaşadığımı anlattım.hemen triggerlamaya gerek yok. ben kendi fikrimi yaşadığıma göre anlattım fikir olsun diye hemen ön yargılı olmana gerek yok.
  2. M

Yarın başlıyorum o zaman sigarayı da bırakıyorum.7 ağustosta bakıcam ne kadar kilo almışım. Sende DC vardır ekleyip sana foto da atabilirim. Ayak üstü yaşam koçu buldum kaçırırmıyım.
  3. M

Günlük 1733x2 yiyicem ama bu kaloriyi nasıl hesaplarım.
  4. M

Bana 15 kg aldır sana hediye alim knk Dalga geçmiyorum ciddiyim ben de almak istiyorum Boy 190 kg 65
  5. M

Ben özelden yazarım sana sıkıntı yok. Bu arkadaşımız ben kilo alamıyorum diyo ilk yapması gereken kilo alması spora boşuna gidicek bence metabolizması hızlıysa anca kötü besinlerle buna kilo aldırırlar. Yulaf tavuk tahıl her neyse onlardan tüketmesi lazım tabii ki. Ben denedim olmadı sağlam yaptım...
  6. M

Karışımmış suplementmiş dulk Hulk bilmem ne senin yaşına uygun değil. Sana uygun olan yüzme kursuna yazılmak olur. Yüzmeye başladığın zaman iştahın iki katına çıkar ve sporda yapabileceğin bütün hatireketlerden daha çok verim alacaksın inan.boyun da uzar (gelişim çağı malum ama el çekmeden uzak...
Top Bottom