Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Kol damarları nasıl çıkar

194 ile 185 eşit sayılmaz pek.
  2. Muammer Beytekin

Boy olarak şuan değil güreşte kısa olmak her zaman avantajdır 8.sınıfta 1.80 falan iken 1.olmuştum şuan olsa yenilirim büyük ihtimal.
  3. Muammer Beytekin

Yenerim hocam 2 tane birinciliğim var :D.
  4. Muammer Beytekin

Yaşım 18 boyum 194 kilom 89 pek spor yapmam fakat damarlarım ergenliğe girdiğimden beri belli bu sanırım genetik bir olay ayrıca çok çirkin duruyor bana kalırsa.
  5. Muammer Beytekin

110 Kg Deadlift Denemesi Yapıcam Kameram Kötü Vlog Çekiyimi Sizce ?(EDİT)

Yaşım 18 boyum 194 kilom 90 ilk denemde 130 yaptım arkadaşım yol gösterdi fakat pek sağlıklı olmadı benim için.
  6. Muammer Beytekin

Şuan 160 kg'a kadar çıktım orası ayrı fakat aramızda çok fazla boy ve kilo farkı vardır büyük ihtimal.
  7. Muammer Beytekin

130 KG deadlifting yapmışlığım var sonrasına 2 gün bel ağrısı dikkat et çıkarma bir yerlerini.
  8. Muammer Beytekin

Fitness İçin Atlet Önerisi

Bende de kas var herkeste az buz belli bir kas kütlesi var benim boyum 1.90 karın kasım belli kol kaslarım ise bariz görülüyor fakat o abi ayrı bir seviye hayvan olmuş gerçekten o abi tshirtin hakkını veriyor.
  9. Muammer Beytekin

Terleyince kötü oluyor demişsin yoksa alacağın atlet belli işte sporcu atleti yazıyorsun çıkıyor animal tshirt istiyorsan buyur.
  10. Muammer Beytekin

Bu kadar kaslı olmadığın için karşına çıkmıyor bence bu abi kadar kasların olursa o tişört havadan falan iniyordur :D.
  11. Muammer Beytekin

Açıkçası ben pek spor ile uğraşmadım bir ara 4 gün spor salonuna gidiyordum atletten çok terlememek için önerim ter attırıcı çok fazla şey içmemen çok fazla su mesela ayrıca ıspanak maydanoz da aynı şekilde ödem attırıcı özellikleri var çok terletiyor. Öneriye gelirsek ise bu atlet gayet iyidir...
Top Bottom