Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Kaykay'a başlamak istiyorum | Uygun kaykay önerisi yapar mısınız?

Ek olarak Abec 9 RS2 rulman 20 Adeti 200 TL'ye geliyor amazondan daha dayanıksız ama daha hızlılar onlardan düşünebilirim rulmanlar bende soru işareti umarım gelecekler iyidir. Bir de orijinal vans aldım kargo ile 120 TL'ye geldi tamirli fakat önemli olan işlevi benim için
  2. MuratTheFounderOfGariban

Çok ucuza düşürdüğüm için 2 adet complete aldım hocam. Birisi Fila diğeri de Gang. Gang almayacaktım normalde dediğiniz gibi fakat gang skb türkiyede satılan bir model olduğu için fila da eskiden beri bildiğim bir marka olduğu için aldım. İkisine toplam 550 TL verdim dolaptan aldığım için nays...
  3. MuratTheFounderOfGariban

Quicksilveri da önermiyorsunuz o zaman?
  4. MuratTheFounderOfGariban

Evet maalesef öyle. En kötü Quicksilvera yöneleceğim markayı bildiğim için. 1688232329 Böyle bir oxelo buldum. 350 TL'ye kadar düştü ne diyorsunuz?
  5. MuratTheFounderOfGariban

Tekirdağ. 1688231401 Oxelo'lar falan dolapta baya ucuz oradan bakıyordum ben. Birdhouse serisi güzel ama param yok o kadar..
  6. MuratTheFounderOfGariban

Bir tane Pipeline bulmuştum ama fiyatı pahalı geldi. Bir tane de roces vardı ama satılmış.
  7. MuratTheFounderOfGariban

Çok kaliteli bir şey düşerse (2. elden bahsediyorum tabii) 1000 TL civarı onun dışında daha az. Muhtemel 2. el alacağım için böyle konuşuyorum 1688230898 Tamamdır
  8. MuratTheFounderOfGariban

Ne kadar az o kadar iyi. Dolap'ta Quicksilver bir tane buldum. Eskiden hatırladığım kadarıyla iyi bir marka. Quicksilver 8.5 deck, Quicksilver truck, 55mm 78A Wheels(biraz yumuşak geldi ama başlamak için iadealdir) ve Quicksilver Abec 9 608 2RS rulman fiyatı da 800 diyor indirmeye...
  9. MuratTheFounderOfGariban

Çok büyük bir bütçem yok en uyguna fiyatının en iyisini alma çabasındayım. Profesyonel olmayan kaykaylarda deneyimim var kaymayı biliyorum fakat iyi bir kaykayım olmadı şimdiye kadar. 2. El dahil(Elinizde varsa alabilirim) Kaykay önerisi yapar mısınız?
  10. MuratTheFounderOfGariban

Kaykay truck öneri ?

Tony hawk signature serisi bak diyeceğim de bütçe yeter mi bilmiyorum
  11. MuratTheFounderOfGariban

Kaykay truck öneri ?

bütçen ne?
  12. MuratTheFounderOfGariban

Marangoza Kaykay Tahtası Yaptırmak mümkün mü?

Oxelo idi sanırım silikon lastikli bisey al pişman olursun
  13. MuratTheFounderOfGariban

"Çoğu tahta 7 kat çapraz iliştirilmiş Kanada akça ağacından yapılmıştır. Zaman zaman tahtanın yapımında fiberglas, bambu, karbon lifi gibi daha egzotik maddeler tahtayı daha sağlamlaştırmak, hafifletmek ve performansını artırmak amacıyla hammaddesine eklenir." Arkadaşlar yanlış bilgi...
  14. MuratTheFounderOfGariban

Tek ollie de kırarsın o tahtayı.
  15. MuratTheFounderOfGariban

14 yaşında fitness yapılır mı?

Doğru şekilde yapılan hiçbirşeyin zararı olmaz. Kendini çok zorlama sadece
  16. MuratTheFounderOfGariban

Nasıl Beslenmeliyim?

Hocam hepsi aynı anda olmaz. İlk önce diyetle karbonhidratı kısarsın lif ve protein ağırlıklı beslenirsin. İstediğin kiloya gelince de karbonhidratı yükseltip öyle beslenmeye başlarsın. Bu bize sorarak KISMEN alabileceğin bir yardım. Ama hem kilo verem hem kas yapam demek imkansıza kaçıyor. 1...
  17. MuratTheFounderOfGariban

Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum supplement önerisi

Tavuk göğüsü ye az yağ bol protein düşük kalori. Ağır antreman yapmıyorsan supplemente gerek yok yarardan çok zarara girersin.
Top Bottom