Arama sonuçları: *

1. S

Fitness için ayakkabı

Gayet uygun ancak modelini çok sevmedim. Bu aklımda ama fiyatı çok pahalı. Direkt model olarak önerebileceğiniz var mı Ayakkabı gözükmüyor. Sanırım kadın ayakkabısı birde Önerebilir misiniz lütfen
  2. S

Fitness için ayakkabı

Fitness salonunda giymek için ayakkabı almayı düşünüyorum max bütçe 500 zorlarsam 600 daha fazla çıkamam.
  3. S

En iyi protein bar hangisi

Ortalama olarak ne kadar gidiyor
  4. S

Kilom boyuma göre normal o yüzden amacım kilo vermek değil 160 boyunca 56-57 kilo arasında değişiyorum. 63 64 kilodan düştüm şuan için vücüdum güzel gözüküyor. Şekeri sadece çayda kullanıyorum onun haricinde abur cubur tarzı bir şey yemiyorum. Her hangi bir ilaç iğne gibi şeyler kullanmayı...
  5. S

Sürekli tavuk pilav vb yemekten aşırı sıkıldım ve artık midem bile bulanmaya başladı. Farklı yemekler yemek istiyorum ancak neyi ne kadar yemem gerek tam bilmiyorum. İnternette yazılanlara da çok inanmıyorum en iyisi yapan kişilerin bizzat ağzından dinlemek geliyor. Ekmek yemem gerek mi gerekse...
  6. S

Bazıları ucuz bazıları pahalı. Neye göre bakıyoruz bilmiyorum @Berke Fitness yardımcı olur musun.
  7. S

İş yerinde olduğum için her gün tavuk pilav yiyorum neredeyse. Eve gelince de tavuk et yiyorum ama tabii ki her gün değil. Keşke herkes düşünmeden rahatça yiyebilse :/ 1644779114 Bilmiyorum. Söyleyen kişiler o şekilde diyor. Hnagisini önerirsiniz.
  8. S

Uzun sürede sağlık sorunu yaşayanlar olmuş. 1644778677 Toz tabii daha mantıklı ancak zararı olduğunu söyleyen de zararsız olduğunu söyleyende var.
  9. S

Fitness salonuna yazılmak istiyorum ancak önceden biraz hazırlık amaçlı evde ağırlık çalışması yapıyorum. Sürekli et, tavuk yemekten sıkılıyorum ve protein bar almak istiyorum. Bimde satılanların tadını beğeniyorum ancak gezdiğim bütün bimler de bitmiş onun için internetten almaya karar verdim...
  10. S

Evde vücut geliştirebilir miyim?

Düzenli çalışarak gelebilirsiniz. Salona illa gerek yok. Yeterli malzemeye sahip olmanız yeterlidir.
  11. S

Evde vücut geliştirebilir miyim?

İlla salon gerekmiyor bence. Evde de düzenli olarak çalışarak yapabilirsiniz.
  12. S

maksimum kaç şınav çekebilirsiniz

hayatım boyunca en fazla 50 tane çektim tek seferde daha da çıkamadım
Geri