Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

Yağ kasa çevrilmez.
  2. SorryImSoBussy

3 Aydır Aynı Hareketleri Yapıyorum

Üzgünüm ama hocan seni takmıyor. 3 ay boyunca aynı hareketleri yapmamalısın. Elbet yeni şeyler eklemeli en kötü her güne ayrı ayrı makineler koymalı. He dersen her gün farklı makinelerle çalışıyorum benim haftalık programım var amenna ama böyle olmaz.
  3. SorryImSoBussy

Sağlıklı kilo vermek

1500 kaloriyi nasıl aldığın önemli olan faktör. Abur cuburla almıyor yediklerine dikkat ediyorsan sorun olacağını sanmıyorum.
  4. SorryImSoBussy

Sporun ilk gününde bu agırlıklar iyi mi?

Vallahi bilemedim. Benim kuzenim 13 yıllık profesyonel pt. Onla da çalıştığım oldu zaman zaman oradan biliyorum. Bu 1 haftayı olabildiğince vucudunu dinleyerek geçir. AA ben bunu kaldırıyorum diyip ağırlıkları yükseltme. Kaldırabildiğini kaldır yeter. Programın oluşturulduğunda zaten her şey...
  5. SorryImSoBussy

Eliptikte desene :)) Bende sandım ki halter dumbıl vs kaldırdın. Onlarda makara sistemi olduğu için kaldırdığın ağırlık 3te 1e yada düşüyor. Yani 20 ise yaklaşık 7 kilo çekiyorsun. Çekmekle kaldırmaktan ayrı tabii ama aletleri tanı diye bişey yok. Hoca gelip hangi alet nasıl kullanılıyor...
  6. SorryImSoBussy

Kısaca öncesinde spor yapmış olman gerekiyor. Kas kütlen yüksek olacakki 20 ile çalışabilesin. Ya noktaları koymayı unuttun ya da fazla abarttığının farkında değilsin.
  7. SorryImSoBussy

İlk günden 20kg kaldırmak hem kolay değil, hem sakatlık çıkartır hem de hocan kimse artık profesyonel bir pt nin önerebileceğiniz bir şey değil senin durumundaki kişiler için.
  8. SorryImSoBussy

Kol 45cm mi? Şaka bir yana vucüt ölçüleri nedir?
  9. SorryImSoBussy

Fitness boy kısaltırmı?

Hareketsiz kalırsan çok, kasların erir...
  10. SorryImSoBussy

Fitness boy kısaltırmı?

Gelişim çağında yapılan vücudun kas kütlesini arttıran her türlü çalışma kişinin gelişimini olumsuz etkiler. Aynı şekilde kas erimesine neden olmakta gelişimi olumsuz etkileyecektir. Vücut geliştirme genelde blue çağından sonra başlanması gereken birşeymiş. Bunu ben değil, iki sene kadar önce...
Top Bottom