Arama sonuçları: *

1. YPoine

Spora yeni başladım tavsiyelerlerinizi istiyorum

yağı çok azaltma kilo başına 1 gram veya kilo verme sürecinde kilo başı 0.75 0.60 gram civarı olabilir. üstü de altıda önerilmiyor. Az yersen hormon üretimlerinin kısıtlama çok yersen kalori fazlalığından yağlanmaya götürür. Karbonhidrat gün içerisindeki bütün enerji kaynağın çok kısmaman...
  2. YPoine

Spora yeni başladım tavsiyelerlerinizi istiyorum

kahvaltıda 2 yumurta 50 75gram yulaftan güzel protein geliyor, gün içinde 300 350gram tavuk yemeye özen gösterirsen oradan da baya bi protein elde edersin. Tavuk çoğu zaman protein tozundan daha ucuza geliyor, bana göre daha zengin ve daha elverişli bir protein kaynağı. 300 gram tavuk göğüsü...
  3. YPoine

Hangi spor programını seçmeliyim 💪lı abilerim yardım

ben program 2 şeklinde yapıyordum çok verim almıştım, itiş gününde bazen omuzu ilk sıraya koyuyorum çünkü sürekli göğüs başlayıp enerjimi çok harcayınca kaliteli bi omuz antrenmanı geçmiyordu
  4. YPoine

Fitness programım nasil

4 gün üst vücut 1 gün de bacağa ayırabilirsin ama kesinlikle 2 gün off vermen lazım. ben 2 itiş 2 çekiş yapıyorum 4-5 gün arası da kardio yapıyorum (itiş ve çekiş günlerinde yapıyorum 20dk falan) 1 gün de harici 45-60dk off vermeden olmaz bu işin %40'ı sporsa gerisi dinlenme ve beslenmeden...
  5. YPoine

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

bu tür şeyler zaten ilk başlarda oluyor bence, benim de hareketleri doğru yapmam 1-2 ayımı almıştı sporun bana kattığı şey çok kesinlikle başlamanı ve bir ömür devam ettirmeni dilerim.
  6. YPoine

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

Senle aynı yaşta ve aynı şeydeyiz sadece ben 1-2 kg fazlayım. Öncesinde 25kg civarı verdim bu yıl da yks'ye giricem diye sporu saldım ama kesinlikle benim gözlemlediklerim şunlar 4-5 gün 2-2 olmak üzere itiş ve çekiş. Planlamam da pazartesi salı, sonra 1 gün dinlenme perşembe cuma tekrar spor...
Geri