Arama sonuçları: *

1. A

ProteinOcean 300gram Kreatin 269Tl'ye alınır mı?

protein tozu kullanıyon mu sen
  2. A

Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

Hocam hangi aroması daha iyi bilgin varmı
  3. A

1300tl hiq vereceğim de hocam 100gr kırmızı ette 20-25 gr var protein her türlü zararlı oluyor
  4. A

Eminmisin hocam kararsız kaldım da millet hep hiq falan siyor 1744728512 Hocam şu linkteki whey protein mi üstünde whey concentrate yazıyor ama emin değilim yeniyim sporda ondan dolayı. https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-900g?variant=40780920651837
  5. A

https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-900g?variant=40780920651837 bu mu hocam bisküvili dediğn
  6. A

Hocam hazır konusu açılmışken hangi protein tozunu önerirsiniz aroması falan iyi olan bişey lazım bana da 1. ayımı doldurdum da sporda 2. aya geçeceğim. Protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ondan dolayı alma gereksinimi duydum. Tadı da kötü olmayan iyi bir marka önerir misiniz??
  7. A

HIQ Kreatin Alınır mı?

Protein tozunda fikrin nasıl hocam Tamamdır teşekkürler dikkate alacağım hocam
  8. A

Fitness'a yeni başlayan birisi hangi kasları çalıştırmalı?

hocam bu kardiyonun ne önemi var acaba illa yapmak zorundamıyız benim göbek yağlı skinny fat dediğimiz vücut tipi var da nasıl eritecem bunu
  9. A

HIQ Kreatin Alınır mı?

hocam millet almayın diyor proteinocean. onu alacağınıza gidin az daha verip hardline falan kullanın diyolar
  10. A

HIQ Kreatin Alınır mı?

Beyler bende yeni spora başladım 1 ay vücut alışma süresini bitirdim. Günlük proteinimi alamıyorum öyle. Bana alabileceğim protein önerir misiniz? hardline falan mı almalıyım ne alabilirim?
  11. A

Spora başladım öneriniz varmı ?

Yağ oranını nasıl öğreniyon hocam bende 185 76 kiloyum da göbekte fazla yağ
  12. A

Sinav senesi spor yapilir mi?

Fitness seti almak saçma olur bence hocam her şeyin kendi yerinde yapılması gerekir. Yürütebilirsen salona gitmen senin için her türlü daha iyi olur. Hem bir sürü işi aynı anda yürütmeye alışırsın.
Geri