Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Ayarlı el yayı önerisi

Hocam elindeki mavi renk dediğin de iş yapar fakat set sayısını artırman lazım. Normalde elindeki örneğin 5kg a denk geliyorsa ve 3x10 tekrar yapıyorsan 3x15 ya da 3x20 ye çıkar kademe kademe. Ağırlığı arttırmak set sayını düşürecektir. Kolların artık tam anlamıyla güçlendiğinde ve elinde...
  2. cagdascelebi

Hangi whey proteini almalıyım?

Bu marka da en kısa zamanda tanınacaktır emin ol :) işi yapan arkadaş sağlam biri
  3. cagdascelebi

Kanka yok ya valla taksit yapmıyor bu. Ama Eft/Havale olduğu için kredi kartından 2 taksitle 500 lira çekip eft yoluyla gönderebilirsiniz (ya da kapıda ödeme). Ben 1 protein tozu +2 tane de karnitin aldım (biraz yağlı bir vücudum var karaciğerimde falan da var takviye olsun diye)
  4. cagdascelebi

Yardımcı olur inşallah
  5. cagdascelebi

Dostum dur bakayım eğer üzerinde yazıyorsa sana fotosunu atayım direk :D
  6. cagdascelebi

Valla dostum ben yakın zamanda şu siteden aldım https://heromega.com/collections/protein Furkan er diye bir eleman var youtubede. Siteyi yeni açmışlar açılış indirimi olarak fiyatları güzelce kırmışlar.
  7. cagdascelebi

Bianchi Pegasus Bisiklet 700TL'ye Alınır Mı?

Ön aktarıcı, arka aktarıcı ve frenlerin markasına bir bak bakalım. Bu bisiklet sıfır alındığında büyük ihtimal shimano marka ile donatılmıştı fakat şu an hangi parçalar var bilemiyoruz.

Top Bottom