Arama sonuçları: *

1. E

Kücük yasta fitnesse baslamak

Güc kazanabildinmi ve programindan biraz bahsedeblirmisin rica etsem
  2. E

Şuan boyu 1.70 artirabildigim kadar fazla agirlikla calisip güç kazanmak isitiyorum sakincasi olurmu sizce
  3. E

Ben 1 aylık 1 diyet yapmistim ama 1 aylik diyetinden 6 ya yakin kilo vermistim ama simdi hepsini geri aldim
  4. E

Tessekkur ederim tavsiyelerin icin
  5. E

Ben de ilk başlarda dizimin üstünde bile cekemiyordum ama 5 kg lik dumbullarla kolumu guclendirdim simdi cekebilihorum ama baya zorlaniyorum
  6. E

Peki şuan yağ oranı biraz yüksek özellikle bacağimin iç kısımlari ve gögüs bölgem biraz yagli direk kas kütlesi emi eklemeliyim yoksa definemi olmaliyim
  7. E

Peki herr sabah yulaf yemeye alıştım ekmek ne kadar yuketmeliyim bide yulafi sütlümu yemeliyim sütsuzmu
  8. E

Maddi durumlardan dolayo et fazla yiyemiyorum etin açıgıni yumurtayla kapatabilirmiyim
  9. E

Bide öncede 20 ye yakın şınav çekiyordum şimdi 10 zor çekiyorum neden böyle anlamadim
  10. E

Peki yemek yerken herşeyi yemelimiyim yani biraz bogazim açık çok cabuk yaglanabiliyorum yeme konusunda tavsiyelerin neler
  11. E

Yaşım 15 evde 5 kiloluk dumbellerle bir çok haraketi yapabliyorum kilom 78 bara 35 kilo ekliyip squat yapiyorum ben press yapiyorum hareketler biraz kısıtlı daha detaylı yapmak icin fitnesse yazilmak istiyorum bide yag oranin biraz fazla onu dusurmrk icin önerileriniz varmidir yazilmalimiyim sizce
Geri