Arama sonuçları: *

1. fbsoner12

Askerliğe elverişli/elverişli değil raporu nasıl alınır?

sene 2016 çocuk önünü göremiyordu ama nasıl olduysa askere gelmişti hemde dağ başına :D şırnakta bir üs bölgesi :D üsteğmenden bir posta dayak yedikten sonra çürük almıştı tabura gidip :D
  2. fbsoner12

Evde Vücut Geliştirme

gelişir tabi bir yere kadar ama tatmin eder seni.
  3. fbsoner12

Denemelik Protein tozu önerisi

100 TL protein tozu alınmaz moruqqq sjsjsj adam 5 kg alacam dedi sanki :) fiyata oranla normal güzel bir ürün
  4. fbsoner12

Fitness a yeni başlayana tavsiye ?

Tamam sen önce 5kg ile full body yaparsın daha sonra da bol bol kardiyo yaparsın. Yeşillik ağırlıklı beslenirsin biraz da nette araştırma yaparsın ve senin azmine bağlı bence olumlu sonuç alırsın. Ben çok zayıftım geçen gene bu aylardaydi korona da başlamıştı. Evde bir başladım spor yapmaya...
  5. fbsoner12

Git koşu bandında takıl o zaman 😀 kardiyo hareketleri vs. Gerçi orada yapacaklarını evde de yapabilirsin
  6. fbsoner12

Kanımca ilk ay 5kg ile full body yaptırır. Ondan sonra bölgesele geçersin ama amaç kilo almak vs. ise beslenme çok önemli öyle kuru kuruya gitmek ile hiçbir şey olmaz. Protein ağırlıklı besinler tüketmen lazım. Bir inşaatı düşün çimento olmadan olur mu? Olmaz:) bu da öyle. Bu işin de çimentosu...
Top Bottom