Arama sonuçları: *

1. lia shine

Savunma sporu yapmak istiyorum?

büyükçekmecede 2500 :)
  2. lia shine

Protein tozu önerisi

Evet katılıyorum sana. İlk önce günlük protein ihtiyacını etten, tavuktan karşılayacak bi maddi durumun varsa, protein tozu alımında bir problem görmüyorum ben. Hatta yukarda bahsettiğim gibi benim canım tatlı çekiyor ve gerekli duyuyorum, maddi durumum da el veriyor, neden almayalım ki...
  3. lia shine

Protein tozu önerisi

arkadaşlar git kıyma al, tavuk al gibi yorumlar gerçekten boş. Özellikle diyet döneminde insanın canı bi tatlı istiyor, şekerli bir tat istiyor. Gayet alınabilir, kullanılabilir bir ürün. Bana göre kreatinden sonra gelen en önemli supplement. Serkan Yimselin bir postunda hardline wheyin...
  4. lia shine

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

dumbellerin altı düzse bir cift dumbell alıp onları normal barı sıkıyormus gibi sıkarak sınav cekersen daha iyi olabilir
  5. lia shine

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

sakatlık değil de esneklikle alakalı bir şey olabilir
  6. lia shine

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

definasyonda olunca şınavının artması gerekiyor bence. çünkü bende öyle oluyor. vücut ağırlığın düşüyor bu yüzden şınavda ittirdiğin ağırlıkta azalıyor. yani daha fazla tekrar çıkmalı. 1724931875 ha eğer göğüs antrenmanı sonu deniyorsan çıkmaması normal. bir zamanlar ben de göğüs günün sonunda...
  7. lia shine

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

kilonun nerdeyse 2 katıyla bench atıyosun ve şınav çekemiyorsun öyle mi
  8. lia shine

Ronnie Coleman gibi olmak için hangi programı uygulamalıyım?

enoşum benim ilaç kullandığımı nerden çıkardın?
  9. lia shine

Daha bu kadar erkenden gokolafa falan özeniyosan işin zor
  10. lia shine

İlaçsız yaparsan böyle problemlerle karşılaşmazsın.
  11. lia shine

sen otur reis bilgisayar başında
  12. lia shine

Göğüs Çalışmaya Gücüm Yetmiyor

45-50 kilo bench, ilk setten incline db set girersem 25+25 çıkarırım diye düşünüyorum, db curlde 12.5, ilk başlarda 30 35 lat pulldown yapıyordum şuan 55 rahat çıkıyor 60ı da zorluyorum. Kilomda 76 77 arası.
  13. lia shine

Fitness Programım İyi Mi?

Hocam sırasıyla programı düzenleseniz olur mu size zahmet? Dediğim gibi yeni başladığım için hiç bilgim yok. Göğüslerimin de yağlı ve kas oranının düşük olduğunu belirtmek istiyorum.
  14. lia shine

Hocam 1 tane serbest ağırlık yok mu zaten programda?
  15. lia shine

Dostlar geçen gün gyme yeni başladığıma, 20 kiloluk boş barı kaldıramadığıma dair bir konu açmıştım. Bugün tam 5. gün ve 3. gün gitmek istemedim çünkü çok hamlık ağrısı vardı ve bugün tekrar bench presse girmek istedim 5 6 tekrar çıkarabildim. 2 3 hafta kadar full body çalışmak istiyorum ve...
  16. lia shine

bakalım ne olucak 1 2 ay sonra :D 1 ay sonra update atarım ahsdhashdha.
  17. lia shine

göğüsler zayıf ve yağlıyım zaten göğüslerde kas kütlemin çok olduğunu düşünmüyorum. 1686682244 umarım
  18. lia shine

Ya aslında bi hoca bana yardım ediyordu salonda da arkadaşlarım var gel biz sana öğretelim boş ağırlık kaldırma dediler ben de saldım hocayı. Bu arada göğüslerde jinekomasti var 1686662733 20kg barla zorlandım zaten.
  19. lia shine

Spora daha bugün başladım evet biliyorum çok çok yeniyim ama, göğüs hareketlerinde çok zorlandım bench press gibi ya da dumbell ile 10 kiloyu bile zar zor yapıyorum (5x2). Nasıl güçlenebilirim ne tür hareketler yapmam lazım? Kalflarım çok güçlü kollarımda yaşıma göre fena değil 7.5kg dumbell...
  20. lia shine

14 Yaşında Spor Salonuna Gidebilirmiyim

14 yaşında 188 ne la ben de 14 yaşındayım 180im ama 190a yakın olanı ilk defa görüyom 😃
Top Bottom