Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Vücut Geliştirme Konusunda Yardım

Merhaba, 4.5 aydır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum. Hemen hemen Haftanın 4-5 günü hiç sektirmeden spora gidiyorum. Kaldırdığım ağırlıklarda güzel artış var ama fiziksel anlamda gözle görülür şekilde değişim göremiyorum. ( Çok az hissediyorum) Örneğin ilk başladığımda 5 kg dumbellarla...
  2. smithblacksmith

1.5 2 ayda vücut ne kadar gelişir?

Türkiye’ de yaşadığının farkında mısın kanka? ben de biliyorum kilonun 1,5 katını hatta 2 katını yemen gerektiğini. Başka araştırmalara göre yağsız kas kütleni bu değerle çarpıyorsun ve bu civarlara geliyor min. Ben hiç dikkat etmiyorum ama kaslıyım :)
  3. smithblacksmith

Fly hareketi omuzlara ve liflere de yük oluşturuyor onu 5 kg ile çalış Ağır yaparsan da dikkatli yap. Bench Pressi 20 yapıyorsun 20 de bar ağırlığı var 40 kg güzel yavaş yavaş arttırmaya çalış sabit kiloda kalma Bir de sistem şu; Kaldırabildiğin en ağır kiloyu kaldırdığında kasın büyük...
  4. smithblacksmith

Amacın ne peki? Kilo almak mı? Kilo vermek mi? Kas yapmak istiyorsan mecburen kilo alman gerekiyor, Günlük min. 50-60 gr protein içerikli beslen Creatine bence şimdi başlamana gerek yok, protein tozu da işe yaramıyor. Bu ürünlerin Placebo etkisi olduğunu düşünüyorum. Antrenman günü 3...
  5. smithblacksmith

Beslenmen ve programını atar mısın 1690133744 Benim 2.5 aylık fizik bu bak kollar dopdolu, trapez çalışmıyorum ama trapezim çıktı, sırtım gelişti göğsüm doldu. Kilo versem çok sağlam bir görüntü elde ederim ama fiziği daha çok doldurmak için yemek yemem gerekiyor. 22.5 x2 Dumbell ile Göğüs...
  6. smithblacksmith

Beslenmene dikkat edip sporu sağlam programla yaparsan hızlı gelişirsin ama 2 ayda gözle görülür değişiklik bekleme. Beslenmene dikkat edip, güzel program uyguladığında 6 ayda gözle görülür güzel fizik elde edersin.
  7. smithblacksmith

Spor Yapanlar Programlarını Paylaşabilir Mi

Bakıyorum da çok farklı videolar var
  8. smithblacksmith

Ben sadece proteinimi yüksek tutmaya çalışıyorum yediklerimle, Normal tatlı filan denk gelince az da olsa yiyorum malesef. Full body ve bölgesel hareketlerim de ekte
  9. smithblacksmith

Merhaba, Spor yapanlar program ve aldığı takviyeleri, gıdaları hangi saatte ne kadar tükettiğini yazabilir mi? Yardımlaşmış olalım. Ben başlayalı 2 ay oldu o yüzden yazacağım şeyler bilgi içermez, sizler yazarsanız ben de diğer üyeler de bu konuda bilgilenebilir.
  10. smithblacksmith

Halter Seti Yaptırmak İstiyorum

Sığınak diye geçiyor ama aslında depo, zemin katta herkes eşyasını koyuyor.
  11. smithblacksmith

Halter Seti Yaptırmak İstiyorum

Merhaba, Halter seti yaptırmak istiyorum nerede ucuza yaptırabilirim? 150 kg civarına kadar 1000₺ bütçem var, piyasadakiler 100 kg o da ileride işime yarar mı emin değilim. Oturduğum bölgede spor salonu 1 adet ona da iğne atsan yere düşmez o yüzden kendime mini spor salonu yapacağım...
  12. smithblacksmith

Spor Programım Nasıl? Spor Hakkında Konuşalım

Bunları başta düşük ağırlıkla yapsam olmaz mı? Ya da bana bir program atar mısınız haftada 3 Gün
  13. smithblacksmith

Böyle anlamam ya Tablo gibi olması lazım hangi hareketi yapmam lazım onu bilmem lazım makinelerin ne işe yaradığını bilmiyorum
  14. smithblacksmith

Haftada 3 gün gidebiliyorum max. diğer günler kadınlara ait, temizlik günü filan. Full body ne yapmalıyım mesela program atar mısınız size zahmet olmazsa 1670776320 Başladım çarşamba gideceğim
  15. smithblacksmith

Havuza gittim, masa tenisi oynuyorum sürekli, evde de bazen fitness programlarından spor yapıyorum, kollarım kaslı küçüklüğümden beri Bu eski bir fotom, şimdiki halim bunun biraz göbeklisi, kollar çok minik farkla daha az kaslı şuan 1670776174 Program var mı nasıl bulurum?
  16. smithblacksmith

İlk başta bu hareketleri düşük ağırlıklarla yapsam sonra yavaş yavaş arttırsam olmaz mı? Programa sadık kalmak açısından? Cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada kralsınız. 1670776020 Aslında 4- 5 yıl önce 1 aylığına gittim de saçma şekilde yapıyordum, arkadaş iri yarı bişeydi aynı ağırlığı...
  17. smithblacksmith

Arkadaşlar Merhaba, İstanbula yakın ama merkezine uzak bir yerde oturuyorum, haliyle çevremde spor salonu yok. Belediyenin spor salonuna yazılacağım, sadece haftada 3 gün spor var erkekler için. Aşağıdaki liste işe yarar mı? Bunun yanı sıra hiç giden var mı? Ömrümde hiç spora gitmedim...
  18. smithblacksmith

Toplara Dair Merak Ettiğim Bişey Var

Merhaba, Aklıma takıldı, topları şişirirken o havayı dışarı vermemesini sağlayan bir deliği var. Bu deliğin adı ne? Bunu nasıl yapıyor, plastik bişey sonuçta. Neden bilmiyorum ama kafama takıldı.
  19. smithblacksmith

CrossFit- Bodybuilding- Powerlifting Farkları

Dipnotu okusan böyle boş yorum atmazdın. Bunlar strongman sadece powerlifting yapmıyorlar ki
  20. smithblacksmith

CrossFit- Bodybuilding- Powerlifting Farkları

Reis spor salonunda gördüm, çocuk incecikti bizim arkadaş iri yarı bişeydi. İkisi aynı kiloyu kaldırdı, arkadaşım zorlandı çocuklar zorlanmadı
Top Bottom