Arama sonuçları: *

1. sveaz

Protein Tozu önerisi

hocam iş cidden sadece sizin ne kadar istediğinize bakıyor siz ne kadar diklkat edersiniz yediğiniz şeylere düzenli spor yaparsanız yağ oranınızı düşük tutup vicudunuzdaki su oranınızı da düşürürseniz gerçekten iyi bir görünüme kavuşursunuz su tutumu ve yağ çok önemli ege fitnesin bulk a girip 1...
  2. sveaz

Protein Tozu önerisi

hocam ben baya kullandım saç döktüğünü sadece bir arkadaşımda gördüm onda da genetik sülalede kellik varmış ondan :D
  3. sveaz

Protein Tozu önerisi

hocam ben protein tozu kullandım çok kısa süre 15 gün kadar sonra araştırdım biraz meraklıyım o konularda bence alabileceğiniz en iyi takviye creatin üzerinde en çok test yapılmış ve gerçekten sağlıklı kabul edilen tek suplement diyebilirim protein ihtiyacınızı besinlerden karşılamanız daha...
  4. sveaz

Protein Tozu önerisi

hocam aslında olan olayı şöyle anlatayım kalp damar uzamnı bir doktor anlatmıştı bana gelişme çağındaki çocuklarda her şey çok hızlı gerçekleşiyor vicuttaki kalp kaslarının büyümesi de dahil buna protein tozu kullandığın zaman bu proteinler senin kalp kaslarını da aynı şekilde etkiliyor bu...
Top Bottom