Arama sonuçları: *

1. A

Uzun zamandır saçlarımda egzama var ve bir türlü geçmedi ne yapmalıyım?

knk bioxin şampuan ve head and shoulders şampuan+krem kullanıyorum sadece kafamın arka kısımlarında az az oluşuyor onun harici kafam şu an sağlıklı.
  2. A

2 defa doktara gittim ayrı ayrı 2 şer kutu vermişti bir dönem hiç olmadı onların sayesinde ama bu geçtiğimiz kış tekrar başladı. 1651669085 haklısınız randevu bulursam gidicem tekrar.
  3. A

ketorali 2 defa kullandım ama tekrarladı işte benim ki baya sıkıntılı.
  4. A

tamam bu dediğini yapmaya tekrar başlıcam .
  5. A

bağırsaklarımda sıkıntı vardı ama hiç böyle bir bağlantısı olduğunu bilmiyordum en yakın zamanda doktora gitsem iyi olacak bu arada b12 ve d vitamini için de ilaç alıyorum bağırsağın bunlarla ne kadar bağlantısı var bilmiyorum. 1651668386 hangi marka sirkeyi almalıyım
  6. A

hocam deendim bunu ama tekrarladı belki de sirke kaliteli değildi yine de 2 3 aya kadar geçti geçmedi diye buraya yazarım.
  7. A

Randevu yok olursa en yakın zamanda randevu alıp gidicem.
  8. A

çok haklısın yine halkın uyguladığı baskılar burda çok etkili dediğin gibi ama takmamaya çalışırım çok sağol.
  9. A

teşekkür ederim umarım geçer bütün iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  10. A

Ben fön makinasıyla tetikledim bu illeti zaten babada vardı şimdi saç derisini 2 sene önce fön makinasıyla kızartınca bu seboreik dermatit mi nedir azdı hep ergenlik sıçramaları yüzünden:(
  11. A

hepsi aynı şeyi veriyor ya kaç kere gittim yıldım artık. 2k lık bir tedavisi var da o da kesin çözüm değil ben sadece kaşıntım ve bir nebze de olsa dökülmeyi yavaşlatan bir çözüm bekliyorum.
  12. A

Aklınıza ne gelirse bitkisel olarak kullandım ama bir türlü geçmiyor ve gür gür olan saçlarım dökülmeye başladı şu aşağıda belirttiğim şampuanların faydası olur mu yoksa sizin farklı bir tavsiyeniz var mı? Head And Shoulders Clinical Kepek Ve Kaşıntı Giderici Quality Life Ql Kepek Ve Egzama...
  13. A

Otizimli başlangıcı bir çocuk düzelebilirmi

Kafasında ne olduğunu bilemeyiz ve bu durum gerçekten çok kötü çabucak geçmesi dileğiyle
  14. A

Otizimli başlangıcı bir çocuk düzelebilirmi

Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun gelişimine her zaman destek verin
  15. A

Boyunuz ve kilonuz kaç?

Hepimizi napcaksin yaw 60kg 175
Top Bottom