Arama sonuçları: *

• Users: A.Arif
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A.Arif

Hamlık acısına ne iyi gelir

Kas gevşetici kullanabilirsin. Ama hamlık ağrısı çok katlanılamayacak bir acı değil hocam 2 güne bir şeyiniz kalmaz zamana bırakın.
  2. A.Arif

AULA F75 tarzı F/P klavye önerisi

Şu an stokta görünüyor.
  3. A.Arif

Sizce hala boyum uzar mı?

Yani saçma gelse bile ne yapabilirsin ki? Sonuçta senin elinde olan bir şey değil bu. Bende çok uzun olmadığımdan biliyorum hissettiklerini insanın ara sıra morali bozuluyor ama çok da takmamak gerekiyor. Hem 1.70 oladabilirsin sadece zaman gösterecek.
  4. A.Arif

Sizce hala boyum uzar mı?

Yani bunu tahmin etmeniz çok zor kanka. Dediğin gibi herkesin genetiği farklı uzayadabilirsin öyle de kalabilirsin. Asıl mesele bunu dert etmemeye çalışmak. Ve buradaki hiç kimse de ne olacağını söyleyemez. Garanti edemez.
  5. A.Arif

Bulk yaparken obez oldum

Yalan söyledin demiyom aklıma bu video geldi komik diye attım.
  6. A.Arif

Bulk yaparken obez oldum

7. A.Arif

Çok fena grib oldum yardım

İyi hatırlatmış oldum bak.
  8. A.Arif

Çok fena grib oldum yardım

Doktora gitsene kanka sana zahmet.
  9. A.Arif

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

Muhtemelen uzaman durmuştur kral. Ayrıca elinde olmayan şeyler için uğraşma. Kendin düzeltebildiğin, iyi hâle getirebilidğin şeylerle uğraş. Boyun senin elinde değil.
  10. A.Arif

kollarım 60cm de kaldı at iğnesi önerisi

Kızdığına göre belliki tehlikeli bi arkadaş dikkatli olalım aman sonra 45cm kolu ile bizi dövmesin.
  11. A.Arif

kollarım 60cm de kaldı at iğnesi önerisi

Puahshshahsg şizofren miymiş?
  12. A.Arif

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

O zaman er geç siz de kel olursunuz hocam yüksek ihtimalle. Yani o yüzden çok saçınızı uzatmamaya çalışın saçınıza bol bol bakım yapın.
  13. A.Arif

Doktora gitmen mantıklı olabilir. Saçının dökülme nedenini sana söyler ona göre bi saç bakım ürünü tavsiye eder muhtemelen. Ayrıca ailenizde kellik varsa zaten saçlarınız illaki dökülecektir bunu unutmayın.
  14. A.Arif

Saçlarının dökülme nedeni kesin olarak kreatinden denilemez. Kendin söylüyorsun saçlarım uzun diye muhtemelen saçının dökülme nedeni uzun olması. Aynısı benim kardeşimde de vardı saçlarını bi hayli uzatmıştı. Kreatin falan kullanmamasına rağmen de deli gibi saç dökülmesi yaşıyordu. Saç köklerin...
  15. A.Arif

Boyum çok kısa uzarmıyım ?

Bunu burda sorman çok saçma kimse net uzarsın kesin yüzde yüz diyemez. Ama yaşına göre uzama ihtimalin var.
  16. A.Arif

14 Yaşına yeni girdim Boyum daha uzarmı

Kızlar uzun seviyo ya ondan kanka heralde 😄
  17. A.Arif

14 Yaşına yeni girdim Boyum daha uzarmı

İnatla böyle konular açılmaya devam ediliyor garip. Birde artı olarak boyu uzun adamlar açıyorlar insan bi sinir olmuyo değil.
  18. A.Arif

ProteinOcean protein tozu alınır mı

Yani bu fiyata hıq alabilirsiniz HIQ10 kodu ile 1097TL'ye düşüyor. Tabii biraz daha eklemeniz gerekiyor üstüne. Benim fikrimi soracak olursanız hardline tavsiye ederim bütçenizin 200TL daha üstünde ama sağlam üründür. Güncel fiyatlarına hakim değilim ama aynı şekilde Bigjoy ve Mysuplement' de...
  19. A.Arif

ProteinOcean protein tozu alınır mı

Biliyor musunuz bilmiyorum proteinocean ürünlerini vegan olarak hazırlandığından pek tavsiye edilmiyor. Bütçenizi söylerseniz yardımcı olurum.
  20. A.Arif

15 Yaş 174 boy uzarmı

Nereye moral almaya geliyon kardeş? Gerçekçi konuşmak mı önemli senin için yoksa boşuna moral vermek mi daha önemli. Yaşına göre boyun gayet iyi zaten 15 yaşındaki senin gibi genetiğe sahip bir çocuk da 20 ye kadar illaki 1.80 üstünü görür. Milletin sana moral verme gibi bi lüksü yok çünkü...
Top Bottom