Arama sonuçları: *

• Users: ARDACD
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ARDACD

depresyon testi yapalım hadi

Aldığım sonuç; Orta Düzeyde Depresif Belirtiler 20 puan Yüksek düzeyde olmasa bile depresyon sorunu yaşadığınız söylenebilir. Düşüncelerinizde ve yaşamınızda değişikler yapmalısınız.
  2. ARDACD

ilk spor sonrası ağrı

Hamladıysanız ondandır bende egzersiz yapmaya çalışınca aynı şeyleri yaşıyorum hocanıza durumu belirtin size uygun bir program ayarlasınlar. Şimdilik ağrısını geçirmek için ise uyku en iyi çözüm ağrı kesici içip uyumaya çalışın.
  3. ARDACD

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Konuya girdim yanıtları okudukça kahkaha attım. Geçmiş olsun günde 6 tane çok fazla. Düşünmeyi kes oyun oyna kaldırmayacak videolar izle kendine gelirsin ve bu sayı gittikçe azalır. Boş vaktin olmasın boş vaktin oldukça yapacak bir şey bulamayıp ona doğru yüneliyor insan maalesef.
  4. ARDACD

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Evet hatta sakal bıyık bile var ve 81.5 kiloyum fazla erken büyüdüm ben babamla boy yarışına girdim adeta şuan evde en uzun 1. kişiyim.
  5. ARDACD

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Daha 11 yaşında iken 160 cmlerde dolaşırken 12 yaşında 175 cmlere doğru çıktım şuan 13.5 yaşındayım fakat hala boyum 175 cm (Babamda 175)
  6. ARDACD

Kilo almam lazım yardım eder misiniz

O zaman siz söyleyin nasıl kilo alır arkadaş?
  7. ARDACD

Kilo almam lazım yardım eder misiniz

Hocam spor yaparak kilo alamazsınız hatta daha çok verirsiniz yağlı yiyecek vb. yiyin iyice bir şişin sonra spor salonuna gidin.
  8. ARDACD

Kan tahlilinden korkma sorunu

Aynı sorun bendede var. Kesin bir çözümü olan?
  9. ARDACD

köpek saldırdı yardım edin

Hocam ilk olarak çok geçmiş olsun eğer korkacak olursanız o size saldırır o size yürüdükçe siz ona yürüyün korkunuzu çaktırmayın o size havlayınca hoşt v.b. sesler çıkarıp üstüne yürüyerek veya ayağınızı hızlıca yere vurarak korkutabilir ve kurtulabilirsiniz.
Geri