Genelde ağız ve dudak kuruluğu olduğu zaman su ihtiyacın var demektir baş ağrısı başlar ise ciddi miktarda su kaybin var demektir 20dk ara ile 1 bardak su içer isen 2 3 kez geçtiğini hissedersin baş agrinin
Oda bir seçenek B1 de eksikse çift kapsüllü verirler B1 vermediyse bordoya yakın bir iğne vurulunca ağzına demir tadı geliyor 4 5 dk bide aşırı gotun ağrıyı 1 saat civarı çok vuruldum
Acı yok pisliği çeken bir makine gibi bişi var çubuk sokuyor cekiyor iç pisliği bu kadar biraz o an acio ve ondan sonra 10 dk falan biraz ağrı var gibi oluo sonra gecio
Genelde bu ağrı ve sızı spermin kanalda ölmesi sonucu oluşur sperm dışarı çıkamadığı için kanalda ölür ve bu ağrı olur haricinde büyük ihtimal iltihap var kanallarda antibiyotik ile geçecektir diye düşünüyorum
Head sholder erkek tipi dokulme almıştım dün hayatimsa hiç şampuan kullanmadım acaba bunun yerine Clear men scalp pro mu almalıyım sence serum ile beraber ? Yardımcı olursan sevinirim ayricancok bir farkı varmıdır.
İçeriğine baktığımda konuya atılan Clear de onları görmedim ayrcia bioxcin önermiyorum deride kaşıntı ve fazlaca kepek yapıyor.
1693924422
Öneriniz bioxin Forte mıdır Clear men scalp pro aldım ama iptal edeceğim ona göre