Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Sürekli burun tıkanıklığı?

mecbur olucam böyle gitmez çünkü hele bisiklet falan kullanıyorsan yüzme vs çok büyük dert babamda da var ameliyat olmaya korkuyor ama çok yüksek sesli horluyor ne yaptıksa ameliyat olmaya yanaşmadı
  2. AfniSoDeadly

Et kaydigi icin oluyor iste ben de seneye olucam ameliyat muhtemelen
  3. AfniSoDeadly

Bende var benim bazen aciliyor iki burnumdan düzgün nefes alabiliyorum ama genel olarak 1i sürekli kapali olur sag sol degisiyor zamanla
  4. AfniSoDeadly

Burnunda et vardir muhtemelen
  5. AfniSoDeadly

Uykudan verim almıyorum kaslarım dinlenmiyor

Ben de ayni sorundan muzdaribim kas ağrısı yok ben de sporla ilgili bir sorunum yok spora gitmedigim zamanlarda da uyku problemi cekiyordum gece 12 de giriyorum yatağa ama uykuya dalamiyorum aklimda biseyler oluyor onlari dusunmemeye calisiyorum beceriyorum ama uykuya dalamiyorum 1 2 saat...
  6. AfniSoDeadly

Apandist ameliyatı sonrası sigara

İcicem de icicem :p 1677070474 Zaten sorun o her yerde sigara içince onu yaptigin zaman icesin geliyor yine motor tsmir ederken sürerken oyun oynarken hep icesim geliyoe
  7. AfniSoDeadly

Yok kanka icmek istemiyorum da canim istiyor illa icicem ne zaman icmem uygun onu soruyorum
  8. AfniSoDeadly

Geçen salı ameliyat oldum ama apandist alınmadı sadece apse temizlendi 2 gündür canim acayip sigara cekiyor ne zaman icmeliyim sizce
  9. AfniSoDeadly

mide bulantısına ne iyi gelir?

Aynen öyle 😃 soda yoksa su da iş görüyor
  10. AfniSoDeadly

mide bulantısına ne iyi gelir?

Yarim bardak sodanin icine tuz ve limon karistir ve ic cok ise yarıyor
  11. AfniSoDeadly

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Koşuya cik en iyisi
  12. AfniSoDeadly

Akraba Evliliğinin Zararları

Aynen kardesim smali bebeklerin tedavi ücreti karsilansin bi de ketcap mayonez olsun
  13. AfniSoDeadly

Arginine toz veya kapsul onerisi

Şu sıralar sporda yeterince verim alamiyorum kaslarim fazla yorulmuyor ancak enerjim kalmiyor halsiz hissediyorum o yuzden arginine almaya karar verdim ancak kararsız kaldim bigjoy 500g almak en mantiklisi diye dusunuyorum https://ty.gl/nqft8pfryy https://ty.gl/wo9hrfdvfr...
  14. AfniSoDeadly

Omicron Varyantından korkuyorum...

neymiş kanka
  15. AfniSoDeadly

Konu dışı ✌️
  16. AfniSoDeadly

Bu nasi konu ya off puff
  17. AfniSoDeadly

Adım atarken ayağımdan ses çıkıyor

ben bi ara bisikletle pumptrackte sürerken bunny hop attım fazla yükseldiğim için yere düzgün inemedim ve diz kapağımı da yere çok sert çarptım acayip ağrıyordu ama o gün sabahlayacağımız için sabaha kadar devam ettim sürmeye uzun süre bi pozisyonda tuttuğumda tekrar hareket ettirdiğimde...
  18. AfniSoDeadly

Şuan corona olan var mi

Yok ya temasli olarak gostermesini istiyecegim
  19. AfniSoDeadly

Şuan corona olan var mi

Ozelden yaziyorum
Top Bottom