Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Emekli hemşire annem var ona sorduğumda eğer kritik derecede yoksa iğne yapılmalı vs. Dedi öbür türlü hap
  2. Ahmet Sevinç

6 Aylık Spor Salonu Üyeliği 8000TL iyi mi?

hizmetleri önemli bende 1 ay önce 8 aylık 8000tl verdim ama banyo dışında extradan hizmeti yok
  3. Ahmet Sevinç

kuduz tehlikesi varmıdır

bence git 4 doz aşını ol varsa harbiden kuduz 14 gün sonra ölümün %99.9 oklavayla ekmek açtı demişssin ama lavaş tarzı bişey mi yaptı ? düz ekmekse iç kısımlarında yaşama ihtimali olabilir
  4. Ahmet Sevinç

Saç dökülmesine biberiye yağı iyi gelir mi?

hocam aktar veya baharatçılardan bulabilirsiniz o tarz şeyleri ya da bakliyat vs. satan zincir şubelerde var oradanda bulursunuz . Bıttım sabunu var yeşil , babam onu kullandıktan sonra saç dökülmesinin gittiğini söylüyor isterseniz sizde bi bakın
  5. Ahmet Sevinç

Yaz ayının sonlarına kadar gelişebilir miyim?

dostum ayt yi ben hiç önceden çalışmadım yani işte günü gününe video izler soru çözerim diyorsan ayt yi okul dönemine ertele bence , ama asıl şu an önemli olan tyt kesinlikle ona çalış sonra yazın çalışacam diye kendimizi paralarsın ama şimdiden sen çalışırsan seneye yaz sadece soru çözüp geçersin
  6. Ahmet Sevinç

Yaz ayının sonlarına kadar gelişebilir miyim?

ben gym de şekil yapmadım o yüzden ne kadar süre alır bilmiyorum vücut yapması fakat hiç yapmamaktansa etkisinin olacağına inanıyorum ama benim önermek istediğim ayt ye şimdiden çalışan bir abin olarak tyt den 1-2 dersi bu yaz güelce tekrar etmeni öneririm yoksa seneye pişman olursun
  7. Ahmet Sevinç

🔴 Çinliler bir insanı 3 günde öldüren virüs çıkarttılar!

metehanın sözü değil mi o
  8. Ahmet Sevinç

saç sağlığı ( erkek )

çok sıcak duş alıyorsan ılık duş almaya başla
  9. Ahmet Sevinç

çok mu kilo aldım ne yapmalıyım? Spora başlamalıyım mıyım?

Abur cubur yememen güzel hocam en azından daha az zorlanırsın 😊 Bu araba spora gitmek illede fitness olarak algılama çık dışarı 500 kalori yaksan bile kardır ben mesela ramazan ayı full öyle takıldım madem memnun değilsin sende çıkıp yürüyebilirsin
  10. Ahmet Sevinç

18 yaş altı tek başına hastaneye gidebilirmi?

Diyetisyen için bile veli istemişlerdi velinle git o yüzden
  11. Ahmet Sevinç

Pozitif Kan Gruplarıyla Negatif Kan Grubu Arasındaki Farklar Nelerdir?

genel kültür : Artık o tarz vakaları önlemek için uyuşmazlık iğnesi yapıyorlar ilk çocuktan sonra buda bu durumu önlüyor fakat ilk doğumdan 24 saat sonra yapılması şart
  12. Ahmet Sevinç

2. el hasta yatağı nerede satılabilir

hocam sahibindene falan baktım bir ilan göremedim emin misiniz oraya ilan koyabileceğime birde sahibindende bunla ilgili kategoride yok
  13. Ahmet Sevinç

2. el hasta yatağı nerede satılabilir

arkadaşlar selam elimizde bir adet hasta yatağı var bunu nerede satabiliriz ? ( internette )
  14. Ahmet Sevinç

Run nuration gainer kilo aldırır mı?

Hocam bir fikrim yok ama kilo almak istiyorsanız kuru yemiş yemenizi öneririm aşırı kalori var 400 gram yeseniz günlük ihtiyacınızı karşılaşırız ( fıstık için konuşuyorum)
  15. Ahmet Sevinç

Mastürbasyon sıklığı Hk.

değil :)
  16. Ahmet Sevinç

yağ yakıcı önerir misiniz

hocam yağ miktarını hesaplayamıyorum ama ful yağlıda yemiyorum çikolata gibi besinleri ise günde 1-2 kez falan yiyorum oda baklava vs. oluyor zaten yemekleride az yağlı yaptırıyorum peki hiç veya az alsam ne olur mevcut olanlar yakılır mı
  17. Ahmet Sevinç

hocam az şeker tüketin diyorsunuzda ful çikolata yesem ama kalori açığı olsa işe yaramaz mı? kahve içmiyorum normalde ama yararlı diyorsanız içerim sütlü
  18. Ahmet Sevinç

arkadaşlar dediğiniz gibi yaklaşık 2 aydır kalori açığı yapıyorum ve 10 kilo verdim ama okullar açılmadan önce daha da vermem lazım kendimi aç bırakamayacağıma göre 😃 etkisi olur mu diye sormak istedim
  19. Ahmet Sevinç

hocam peki yararı olur mu genelde kalori açığı vererek besleniyorum bununda yardımı ne kadar olur ( mesela günde 500gr yakacaksam bunla 1kg yakabilir miyim gibi? )
  20. Ahmet Sevinç

arkadaşlar merhaba 100 kiloyum 1.80 boy var çoğunluka yağım var . Kiloyu ise vermeyi başardım biraz her gün min 1 saat kardiyo yaparak fakat ben yağlardan kurtulmak istiyorum bunun için önerebilir misinz...
Top Bottom