Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

18 yaş burun ameliyatı

Karizmatik bir burnun var. Film yıldızı olabilirsin. Kurtlar vadisi'ndeki Memati'yi görmedin mi? Tabi senin bileceğin iş. Ben karışmayım.
  2. Alihanyilmaz

16 yaşından sonra boy uzar mı?

Eskiden insanlar 1.50, 1.55 ti. Beslenme ve yaşam koşullarına bağlı. Rahat yaşayanlar uzun olur.
  3. Alihanyilmaz

Süregelen guruldama sesi

Bağırsaklarında solucan var.
  4. Alihanyilmaz

Uyku Düzenimi Maksimize Etmek İstiyorum

Erken yat, erken kalk.
  5. Alihanyilmaz

Rahat uyumak için takviye gıda önerisi?

Gıda ile uyunmaz. Bedenini ve zihnini eşit yormalısın. Yorulmayan beden uykuya ihtiyaç duymaz. Zihni yormanın yolu okumak. Konu ne kadar sıkıcı, o kadar uyku getirir.
  6. Alihanyilmaz

Çok Zayıfım Cici Bebe Kilo Aldırır Mı?

Ne oldu? Kilo aldın mı?
  7. Alihanyilmaz

Hiç depresyona girdiniz mi?

Depresyon ilerisini görememek. Kaygılara kapılmak ve mantık ile açıklanamayan çözümler aramak şeklinde olur. Tedavisi arkadaş yolu ile değil, psikiyatri ile olur. Öyle insanlar ile inan hiç uğraşmak istemezsin.
  8. Alihanyilmaz

Sakalımı nasıl uzatırım?

Ne güzel, tıraş derdin yok. Sabah 10 dakika daha fazla uyursun. Derdi olmayanlar da kendilerine dert arıyor.
  9. Alihanyilmaz

Geçmeyen ishal için ne yapabilirim

Aspirin yut ve üzerine bir küçük kola iç. Kendim denemedim. Tavsiye eden olmuştu.
  10. Alihanyilmaz

Geçmeyen ishal için ne yapabilirim

Musluk suyu kullanmayın. Yemeklerde ve Çay'da dahil. Foseptik karışıyor.
  11. Alihanyilmaz

Mide kanseri şüphesi olan babama endoskopi 30 gün sonraya verildi.

Siz de her şeyi doktordan daha iyi biliyorsunuz. Babası size gelmeliydi en başından.
  12. Alihanyilmaz

Hastanelerde Neden Doktor Yok

Doktorların da istirahat etmeye ihtiyacı var. Kim ister o saat'te çalışmak?
  13. Alihanyilmaz

Tırnak batması için yardım

Tırnak renk değiştirmiş. Mantar oluşmuş. İleride siyahlaşır ve farklı bölümleri kalınlaşır. Çok çirkin görünür. Mutlaka kullan cilasını.
  14. Alihanyilmaz

Tırnak batması için yardım

Tırnak mantarı olmuş. Diğer tırnaklara, hatta bitlikte yıkanan çoraplar üzerinden diğer aile bireylerine de bulaşabilir. Eczanede Tırnak cilası satıyorlar. Sor nasıl kullanacağını ve hemen başla kullanmaya. Uzun uzun süren bir süreç. Sakın ihmal etme. Ve çorapların daima yüksek ısıda yıkansın...
  15. Alihanyilmaz

Yaşamak istemiyorum bu durumu nasıl yenerim

Duvara sert bir kafa at, kendine gelirsin.
  16. Alihanyilmaz

Kaval kemiğim kırıldı

Kemik eğri kaynarsa tekrar kırıp yeniden alçıya alınması gerekir. Veya topal kalırsın. Sen ama bir doktora danış. Bizim tavsiyelerimize uyup hayatından olma.
  17. Alihanyilmaz

Kaval kemiğim kırıldı

Bir kaç ay sonra yürürsün ama ömür boyu hep ara sıra acısını çekersin. Koşmaya da 5 veya 10 sene sonra başlarsın. Yaşın genç, daha çabuk iyileşirsin. Ama hiç bir zaman tam iyileşmez.
  18. Alihanyilmaz

🔴Türkiye’de Covid-19 vakaları artışa geçti 🔴

Karadeniz sahillerinde denize girdiyseniz her şey olabilir. Şu an çoğu belediye eski moda arıtma tesislerini atıl ve çürümeye bırakmış ve yeni nesil ileri Alman teknolojisi Bio arıtma yöntemine geçmiş. Bu yöntem çok karmaşık, ama daha hesaplı. Hiç personel gerektirmiyor. Beton ağırlıklarla...
  19. Alihanyilmaz

Saç dökülmesi nasıl önlenir

Stresten uzak dur. Vitamin eksiğin varsa hazır gıdadan uzak dur.
  20. Alihanyilmaz

Halsiz Hissetme 10-15 gündür

Çay ve Kahve'den uzak durun. Meyve tüketin. Bedeninizi çalıştırın. Yorulmadan uyuyamazsınız.
Geri