Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

omzum sürekli kütlüyor sebebi nedir?

24 yaşındayım yıllardır kütletiyorum :D boynumu dirseklerimi vesayre :D
  2. AlpacinoTR

Miyop gözlüğümü her zaman takmalı mıyım?

bendede miyop var camlarda çift taraflı mavi ışık filtresi var ve genelde pc başındayken takıyorum . ne yaparsan yap ama pc başında kesinlikle tak.
  3. AlpacinoTR

Devlet hastanesi plastik cerrahi randevusu

bende aylardır cildiye bakıyorum düşmüyor
  4. AlpacinoTR

Sertleşme problemi??

Sen ilaç kullanmadan doktora git eğer randevu alamazsan eczaneciye danış tıpta utanma olmaz
  5. AlpacinoTR

Sertleşme problemi??

sana önerim üroloji doktoruna gitmen
  6. AlpacinoTR

Monitör ışınları için gözlük

geçen haziran ayında yanlış hatırlamıyorsam 750 tl idi ben 500 tl ye felan almıştım
  7. AlpacinoTR

tabi doktor tavsiyesi ile göz numaramı belirleyip tanıdığım gözlükçüden aldım sertifikalı camdan
  8. AlpacinoTR

Ben kullanıyorum . sadece ön cam mavi ışık engelleyici var birde camın çift taraflı filtre olan var ben çift taraflı kullanıyorum gayet iyiyim. ben günde 9 saatten fazla pc başındayım hiç baş ağrısı vesayre hissetmiyorum. tabi biraz pahalı.
  9. AlpacinoTR

Gözünü Çizdiren Var Mı?

pazartesi randevu aldım dünyagöze gideceğim gelişmeler hakkında bilgi veririrm. muayene için sgk lı isen 240 tl sgk lı değilsen 350 tl gibi ücret ödüyorsun
  10. AlpacinoTR

Gözünü Çizdiren Var Mı?

o insandan insana değişiyor aslında . benimde 0.50 olsa keşke :(
  11. AlpacinoTR

Gözünü Çizdiren Var Mı?

merhaba arkadaşlar bende miyop sorunu var hayırlısı ile önümüzdeki hafta muayene olmak için dünyagöz hastanesine gideceğim. no touch lazer teknolojisi ilk tercihim olacak. bu konuda tecrübesi olan varsa yazabilir mi
Top Bottom