Arama sonuçları: *

• Users: Alyx
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Kuşum kapıya sıkıştı

röntgen çekilmeden kırık çıkık olduğunu bilmek zor kesinlikle veterinere veya varsa fakülteye götürün acil
  2. A

Hasta Kediye Ne Yapılabilir

Arkadaşın dediği doğru teşhis olmadan tedavi olmaz maalesef. Yakınınızın veteriner tanıdığı var ise telefonla görüşme sağlayıp bilgi aldıktan sonra belki bir şeyler yapılabilir
  3. A

Uyuz oldum ne yapabilirim

sağlık ocağına gitsen de olur eğer cildiyede doktor yoksa
  4. A

Uyuz oldum ne yapabilirim

eğer çok kaşınıyorsan acile git direkt
  5. A

Kamburluk egzersizlerle düzelebilir mi?

Sürekli ve sık sık yapman lazım düzeltmen için. Kamburluğu tamamen gidermiyor ama bayağı düzeltiyor. Fizyoterapist takibinde yaparsan daha sağlıklı olur
  6. A

Gözlüğü 1800 TL'ye aldım sizce çok mu?

Ben 1 sene önce sadece camı değiştirdim 700 liraya uv filtreli cart curt dedi şimdi aynı cam 1900 lira. Bence sen çerçeve ve camı 1800e iyi fiyata bile almışsın
  7. A

Buruna alınan darbe sonrası şişkinlik ne zaman geçer?

Bir keresinde ben de kafamı vurmuştum 10 gün kadar şiş kaldı sonra yavaş yavaş indi burnun da 1 haftaya düzelmeye başlar yavaştan herhalde
  8. A

Buruna alınan darbe sonrası şişkinlik ne zaman geçer?

Doktora görünsen iyi olur
  9. A

Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Çerçeveler de çok pahalandı. Ben çerçeveyi 4 sene önce 100 liraya almıştım şimdi aynı çerçeve 2800 lira
  10. A

Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Nasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
Top Bottom