Arama sonuçları: *

1. A

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

o sırada bi tane sağlık raporu alıp 6 tane çıktı alan ben :ROFLMAO:
  2. A

Tüm vücut lazer yaptıracağım deneyimi olan yardımcı olabilirmi ?

hocam yaptırma cidden iyi bir yer bul ağda yaptır her türlü çıkıyor :ROFLMAO:
  3. A

Tüm vücut lazer yaptıracağım deneyimi olan yardımcı olabilirmi ?

süreç de bişey yok seans seans gidiyorsun ondan sonra ağdaya döneceksin işe yaramıyor :ROFLMAO: sürekli lazere gidenler bize geliyodu buz lazer vs (güzellik merkezimin var)
  4. A

Hangi protein tozunu önerirsiniz?

nutriking markası hariç al bütçeni de önemli tabi
  5. A

Her gün 1 saat tempolu koşunun yararları nelerdir ?

hiç bir işe yaramaz koşu bandını bulanda 54 yaşında ölmüştür kaplumbagalar neden uzun yaşar yavaş harket ettikleri için :ROFLMAO:
  6. A

SİVİLCE İZLERİ VE LEKELERİ OLANLAR BURAYA!!!!

Hocam şunu alın harbiden bir tane siyah nokta bırakmadı roac kullanıyordum 1 ay oldu bu ürünü buldum direk ilacı bıraktım https://share.temu.com/FipBb8GEiRA 1732194410 1 ay sonra yapabilir yazdım Türkçe yazıyorum Okuman var yazman var araştırıp öyle yorum yapıyorsun ailem güzellik uzmanı...
  7. A

lütfen yazmak yerine araştır cidden konu kapansın gram bilgisi deneyimi olmayan insanlar yorum yapıyor kafayı yersin zoratin 1 ayda atılıyor vucüttan alo ciltde içinde anlıyor musun penisilin direnci bile 1 sene sürüyor maximum sen cıkmış ne diyorsun
  8. A

%50 yazan tca %50 bile değil değeri zaten %25 sadece %50 diye milleti kandırıyorlar zaten yüksek oranı tca satılamaz yasak klinikler tarafından yapılır nedeni ise phenol içerdiği için 1732192320 iyimisin antibiyotik direnci bile 1 seneye geçiyor :ROFLMAO:
  9. A

gram bilgisi olmayan insanlar yorum yapıyor ilaç bir aydan kısa sürede tüm vücuttan atılıyor hatta gebe bile kalınabilir
  10. A

üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın inisiyatifine bağlı kendisi yapıp yapmaması %30 başlanması lazım zaten konuda yazdım üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın
  11. A

bunla dönüşümlü yap 3 4 aya hiç bir şeyin kalmaz
  12. A

yok hocam o kadar da değil :ROFLMAO:
  13. A

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sivilce-izleri-olanlar-dermapen.1029318/#post-9282325 bu konuya da bak bunlan beraber dönüşümlü yaparsan çok iyi sonuç alırsın
  14. A

yüzüne küçük nokta büyüklüğü ya da biraz büyük sür gözlemle sorun yoksa büyük adıma geçebilirsin yüzüne komple sürerken sakın korkma yarıda bırakırsan sıkıntı olur biraz fazla yanacak yüzün bembeyaz olacak sonlandırıcıyı sürmen lazım karbonatlı su zaten o da 15 dk sonra eski haline dönecek yüzün...
  15. A

2 haftaya toparlıcak bir daha yapcam 3 seans tamam baby olcam
  16. A

deneyimin yoksa 30 la başla sonra 50 çık bence az aslında millet phenol yaptırıyor
  17. A

Kamu spotu evde denemeyin doktor eşliğinde yapın Kimyasal Peeling Nedir? Kimyasal peeling uygulaması derinin üst katmanını uzaklaştırarak, derinin işlevlerini ve görünümünün iyileştirilmesini sağlayan kimyasal soyma işlemidir. Deri katmanlarının uzaklaştırılması ile hücre yenilenmesi sağlanarak...
  18. A

Siyah nokta sorunu olan kesin alsın!!

Beyler bende inanamadım bu ürünü alın yüzüm de bir sürü siyah nokta vardı bir tane bırakmadı Vakum gücü efsane 1 saniyeden fazla tutarsanız morartıyor https://share.temu.com/zIhQUFZHeEA Ölü deri temizlemek ve destek amaçlı https://share.temu.com/c9ovgECVJBA
  19. A

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

eeeeee beyler başardım 3 gün yapmadım sdfgjpsdıogjsdıgjsdjgsdopgjsdpgsdsdjfof kendi kendime düşündüm dedim neden zorluyorum kendimi 3 gün yapıyım 3 gün yapmıyım 1 gün off veriyim
  20. A

Vücudum neden gelişmiyor

ne bekliyordun ki hulk fln olmayımı gelişim 6 ayda minik minik başlar 12 ayda olur bol proteinli beslenmen lazım bu kadar HA EN ÖNEMLİSİ DOĞRU FORM ben ara vermeden hiç off yapmadan 2 ay gittim omzumdan omuz çıktı orası ayrı
Top Bottom