Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

Nasıl anlatacağımı.
  2. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

Bilmiyorum.
  3. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

Konuşacak, derdimi anlatacak kimsem yok. O sebepten dolayı artık içime atıyorum bütün dertlerimi ama benim de dayanacak gücüm kuvvetim kalmadı.
  4. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

17.
  5. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

Merhaba. Psikolojik olarak gerçekten büyük bir baskı içerisindeyim ancak destek alacak, derdimi anlatabilecek kimsem yok. Ne önerirsiniz bana? Aileme danışamam, ailemle kavgalıyım.
  6. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Hocam 3 tane büyük, 3 tane de yavru kuşumu kaybettim. Acısı gerçekten çok kötü. Kuşum bir nebze daha iyi, zeytinyağı içirip arka tarafına sürüp bir kabızlığını biraz daha götürmeye çalıştım. Yarın vitamin alıp suyuna ekleyeceğim.
  7. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Yarın alacağım.
  8. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Muhabbet kuşu. Meyve verelim.
  9. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Biraz daha aktifleşti. Kendimiz elle yemek yedirdik. Kabız olduğu için arka tarafına zeytinyağı sürdük ve içirdik.
  10. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Damla damla nasıl vereceğim hocam?
  11. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Çay kaşığının yarısı kadar içirecektim.
  12. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Evet, eminim. Zeytinyağı içirip sürücem. 1643211178 Elimizle yem yedirdik biraz, kabızlığı için de zeytinyağı içircez.
  13. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Yapamıyor, kabız olmuş sanırım. 1643210579 Hocam dışarı çıkamıyoruz, çıksak bile kar yürüyenmeyecek kadar fazla. Hadi diyelim ki veteriner açık ve bir şekilde dışarı çıktım. Arabayı nasıl çıkartacağım? Ayrıca, kar soğuğunda kuşu dışarda elimde mi götüreyim?
  14. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

En son dediğiniz mümkün değil, tuvaletini yapamıyor. Yem yemiyordu, daha demin kendimiz yedirdik. Suyu bilmiyorum. Bir veteriner ile görüştüm ve her şeyi anlattım. Bana kabız olabileceğini ve strese girdiğini, kuşla ilgilenmem, ilgi göstermem gerektiğini söyledi.
  15. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Yok. Veterinere götürecek durumda değiliz, diz boyundan yüksek kar var. Veterinere götürecek durumda değiliz, diz boyundan yüksek kar var. Veterinere götürecek durumda değiliz, diz boyundan yüksek kar var.
  16. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Arkadaşlar merhaba. Kuşum dünden beri çok halsiz gibi, tuvaletini yapmıyor ve gözünün etrafındaki tüyler dökülüyor. Niye olabilir, lütfen yardım edin. 1643208752 Arkadaşlar anlayan yok mu?
  17. Asansörcü

Eklem, vücüt ağrıları ve mide bulantısı

Duşa girdim ve ateşimi biraz düşürdü çok olmasa da. Evdeki beyaz ışıklar bende de yeşilleşmiş olarak görünüyor. Hastanede test yapmadılar. Su içtiğimde veya bir şey yediğimde mideme çok ağır bulantı yapıyor. Yoğurt, süzme peynir, süt falan ben çok severim. Onlardan olabilir mi?
  18. Asansörcü

Eklem, vücüt ağrıları ve mide bulantısı

Merhabalar. Dün gece aniden eklem ağrısıyla kalktım ve dünden beri çok hastayım. Eklem ağrısı, vücut ağrısı, karın ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı, ateş, çok fazla baş dönmesi var ve boğazlarım da şiş. Hastaneye gittik ve kan tahlili alıp serum verdiler. Kan tahlilim temiz çıktı ancak ağrılar...
  19. Asansörcü

Asansör dairesi sağlığa zarar verirmi

Asansör çalışırken motor sesinden rahatsız olabilirsiniz. Onun dışında herhangi bir zarar vermez.
  20. Asansörcü

Bir abimi çok fena dövdüler

Konya hocam.
Top Bottom