Arama sonuçları: *

• Users: Avatar
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Avatar

TR şartlarında nasıl kilo alınır

Doktora gittim sadece herzamanki gibi b12 eksik doktorun bana dediği şu gündüz yemeğini yiyeceksin gece yersen alamazsın. bole sacma bir şey gormedim ben 1 ogun yiyip 60 kilo olan arkadaslarım var. neyse bana verdigi liste ,nasıl desem bunlar olsa kilo alırım zaten o kadar rahat söylüyorlar ki...
  2. Avatar

.dd işte kanka normal değil bu kadar zayıf olmam tekrar bi doktora görüneyim diyorum o doktor oraya bu doktor buraya hepsi biyere yönlendiriyo bi muayene olmak bile 2 3 ayı buluyo
  3. Avatar

öncelikle teşekkürler kan değerlerimde b 12 eksikti iğne verdiler o da boşa 1657468994 Herkese çok teşekkürler önerilerinizi deneyecegim gelişme olursa Ekleme yapacagım . Seviliyonusuz <333
  4. Avatar

doktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya 1657465407 hocam kilon...
  5. Avatar

sürekli bilgisayar başındayım hicbir fiziksel aktivitem yok ne kadar sağlıksız olursa olsun tek derdim kilo almak 1657463830 bi ara hergun shake yapıyordum tekde 1.5 litre shake iciyordum sonra sürekli kusmaya basladım
  6. Avatar

Bi faydasını göremedim hergun hergun yiyordum artık kokusuna dayanamıyorum
  7. Avatar

Balık yağını denemistim ama tekrar denemekten zarar gelmez
  8. Avatar

1 67
  9. Avatar

Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan...
Top Bottom