Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

dişlerimi fırçalarken kanıyor

Kanama diş eti sağlığıyla ilgili bir durum olabilir. Sürekli oluyorsa doktora gitmekte fayda var.
  2. BATTLEFIELD

Neden İslami Psikolojik Yardım Sitesi Yok?

Psikoloji işi şaka değildir. Bu işin dersini okumuş uzman kişilerden yardım alınması gerekir. Din ile dua ile bu işler olmaz. Bu yüzden bu iş için devletin fonladığı bir hristiyan veya müslüman topluluk yoktur, çünkü böyle toplulukların bilimi takip etmeyeceği açıktır. Aklı olan etrafındaki...
  3. BATTLEFIELD

Aile Ruh Sağlığı Sorunları Nasıl Ateizme Sürüklüyor

Başlığın rezilliğine bak. Müslüman olmayanın müslüman olmamasının tek sebebini ruhsal sıkıntı zanneden hastalıklı zihniyetin yazacağı bir başlık bu. Konu içeriği de tamamen bu varsayım üzerine yazılmış. Konu sahibine söylüyorum: psikayatrik olgular üzerinden din mastürbasyonu yapmayı bırakman...
  4. BATTLEFIELD

Gözlük mü daha iyi lens mi?

Lens gün içinde çok daha rahat ettirir gözlüğe göre. Özellikle spor konusunda da keza böyle. Bazı kişiler temizliğini yapamadım, bakımı zor geldi der, bazıları da çok rahat ediyorum lensle gözlükten kurtulduğum iyi oldu der. Sen kendin alıp denemeden bilemezsin bunu. Doktora git, versin bi lens...
  5. BATTLEFIELD

Duruş bozukluğu için tavsiye

Doktora git. Doktora gidince sana birkaç egzersiz verecektir. Onları düzenli bir şekilde yaparsan kısa sürede sonuç alırsın.
  6. BATTLEFIELD

Hâlâ aşı olmadım, olmalı mıyım?

Aşıya kesin bir gözle bakmamak gerek. Kimse %100 koruyor demiyor, bunun garantisini de vermiyor zaten. Sadece koruyucu bir önlem almış oluyorsun ki şu pandemiden korunabilmenin tek yolu aşı.
  7. BATTLEFIELD

Gözüm çok kararıyor sebebi ne olabilir

Bende de evde kös kös oturduğumda olur genelde. Bazen öyle şiddetli oluyor ki öbür dünyaya gidip geliyorum ama bende oturur veya yatar pozisyondayken hızlıca ayağa kalktığımda oluyor. Senin durum biraz farklı olduğu için endişeleniyorsan doktora git. Burada kimse net bir şey söyleyemez zaten.
  8. BATTLEFIELD

sınıfta 2 kişi + çıktı

Sınıf kapandığında okula gitmiyorsun. Bu kadar basit. Bizde de bir sınıfta 2 pozitif olmasına rağmen kapatmamışlardı. Pozitifin ilki pozitif olalı 1-2 hafta oldu diye kapatmamışlardı sanırım.
  9. BATTLEFIELD

Hastahaneye gitmeli miyim?

Git tabii bunun fikri düşüncesi mi olur.
  10. BATTLEFIELD

Cinsel bir soru lütfen ciddi ve erkekler gelsin

Saygı duyarım sıkıntı değil.
  11. BATTLEFIELD

Tamam seni lanet olası demek ki fazla hızlısın, ateist olma demedim ayrıca.
  12. BATTLEFIELD

Daha 13'sün la hele bi dur.
  13. BATTLEFIELD

Kağıt yuttum bir şey olur mu

Arkadaşın vampir mi
  14. BATTLEFIELD

Çok fazla yemek yiyorum (vejeteryanım)

Yok ciddi olarak söylememiştim zaten. 1617096064 Ghost? :D
  15. BATTLEFIELD

Sucuk değildir o sucuk olsa duramassın.
  16. BATTLEFIELD

Onu nasıl yapıyorlar ki?
  17. BATTLEFIELD

Vejeteryanlar et ve et ürünleri tüketmezken veganlar ise hayvan kaynaklı (bal, süt) hiç bir şeyi tüketmiyorlar diye biliyorum.
  18. BATTLEFIELD

Miyop birisi elektronik aletlerle gözleri düşermi

Umarım olabilirsin, kendi numaran ne kadar şu an biliyor musun?
  19. BATTLEFIELD

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-lazer-goez-ameliyati-oldum-deneyimlerim.330271/ Şu rehberi okursanız sorularınıza cevap bulabilirsiniz sanırım.
  20. BATTLEFIELD

Eğer miyopsan gözün artı numaralara doğru artması lazım. Teknolojik aletler benim bildiğim göz numarasını etkilemiyor, etkilese bile sanırım etkisi yüksek değil. İlerleyen zamanlarda numaran çok artarsa çizdirirsin, iğneli bir işlem değil.
Top Bottom