Arama sonuçları: *

1. B

Ses yapan komşuLARA nasıl bir çözüm bulabilirim :(

Arkadaşın da dediği gibi kulaklık bence en mantıklı çözüm.
  2. B

Bu dediğiniz şeyleri kiracı oldukları evde yaptırmaları çok mantıksız hocam. Valla ne diyeyim geçmiş olsun. Pek bir çözümü olan bir olay değil gibi duruyor. Ailenizi ikna ederseniz belki daha kolay çözüm olabilir.
  3. B

Ney sesi geliyor tam olarak çünkü bir tane mesajınızda koşturma sesi demişsiniz zıplama galiba. Yani gelmesi normalde imkansız olması gerekiyor hele de son katta. Ben de son katta oturuyorum 2 kat aşağıda çocuklu bir aile var yöneticiye şikayette ettiler ama bana hiç ses gelmedi şu zamana kadar...
  4. B

2 kat aşağıdaki çocukların sesi size nasıl geliyor onu anlamadım. Yani 2 kat aşağıdan biri zıplasa 2 kat yukarıdan duyma ihtimali 0 olması lazım ya da arada duvar yok naylon falan var herhalde.
  5. B

Evcil Hayvan Konusunda Yardım

bence bir hayvan kedi köpek fark etmez parayla alınmaz sırf cins olsun diye. Barınaktan alınır sokaktan alınır ama para verip alınmaz. Benim 3 yıl önce sokaktan aldığım köpeğim var dünyalar tatlısı ama ******** sürekli uyuyor :D Kedilere alerjin varsa bulaşma derim.
  6. B

Bilim Kurulu Toplantısına 3 Saat Kaldı.Sizce Ne Gibi Kararlar Çıkacak ?

Hocam hala umudunuz varsa bir şey demiyorum :)
  7. B

Boş dersler hariç sözlüler olarak sınav yapıyorlardı :)
  8. B

İlki 12.sınıf 2.cisi 9.sınıf , 12.sınıf da notlar şişirilmiştir falan demeyin zaten ed notlarından belli de :D 12.sınıf ed. sınıf ortalaması 60 9.sınıf ed sınıf ortalaması 57 :D
  9. B

Sen bir de bizim edebiyat sınavlarına gir senin ed notun iyi yine bizim ed sınavlarında 90 alan olunca oha oluyorduk bütün okul :) Sosyal bilimlerde okudum ben ve okuduğum ildeki en iyi liselerden 2.siydi. Ed hocası da çok mükemmel anlatırdı ama sınavları aşırı zor olurdu.
  10. B

Bilim Kurulu Toplantısı Ertelenmiş

Neyse dostum sensin :) Çalışıyorsundur bir şey demiyorum.
  11. B

Büyük ihtimal 9.sınıfsın tarihte 3 4 ünite olması lazım coğrafya desen yine 3 4 ünite onun haricin de matematikte 4 ünite işleyecek bir baba yiğit matematikçi yoktur sanırım. Fizik biyoloji kimya gibi derslerden de en fazla baba baba 6 ünite konu vardır 3 ünü işlediğini düşün. Her dersten 4 5...
  12. B

Dostum 10 günde 7 ders çok değil. Üniversiteye giden bir abim var 7 günde 23 ders işliyor o napsın ölsün mü ? Her dersten 4 5 ünite toplam vardır 1 dönemde 4 5 ünite nasıl işliyor hocaların ? Hakkında bir şey bilmeme gerek yok dostum klasik tavırlar diye bir şey var. Az mı gördüm lise de senin...
  13. B

Hocam artık yanlış anlaşılacak ama b.. ertelenir. YKS sınavını ertelemediler hatta Temmuzda yapılacak dedikleri sınavı Hazirana aldılar. Şimdi siz diyorsunuz ki sınavlar ertelensin komik geliyor artık :) Boş boş yatıcağınıza derslerinize çalışabilirsiniz. Derslerine çalışan hiç kimse bu kadar...
  14. B

günlük koronavirüs salla kazan 5gb tablosu

Evet dostum yapacak bir şey maalesef ki yok. Öncesinde sınav olanlar bence daha şanslı çünkü bu durumlarda dışarıya çıkmak da korkutuyor insanı. Şahsen gerek olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum. Sınav konusunda da herkese başarılar dilerim umarım umduğunuzdan daha iyi sonuçlar gelir :)
  15. B

Dostum o zaman da vakalar fazlayken az gibi yansıtılıyordu ? O zamanlar da bir bakan açıklama yaptı 30 bin hasta sayısı var diye. Sonra 30 bin olan hasta sayısı onları biz söylemiyoruz biz hastanedekilerin sayısını söylüyoruz diye de açıklama yapıldı. Yani bir karar alınmış sınavlar olacak diye...
  16. B

Nasıl 30 kişi olunuyor ? Benim de arkadaşım var 40 kişi sınıfı 20 20 alıyorlar farklı günlerde yaparak. Otobüs için bir şey diyemem çalışma için bahane dedim konuyu da başka yere çekme bence dostum :)
  17. B

Bence abartıldı bu durum iyice sınav olacaksınız okula gidip yatılı kalmayacaksınız. Kendinize dikkat ederseniz maskenizi çıkarıp arkadaşlarınızla fazla vakit geçirmezseniz her yere dokunmazsanız ellerinizi de dezenfektan ile temizlerseniz bir sorun olmaz yüksek ihtimal. Uzaktan eğitimden bir...
Geri