Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

18 im boy 170 uzar mıyım?

Hocam ben buradan genetiğinize bakıp şöyle uzarsın böyle olur diye yorum yapamam. Genel konuşuyorum. 18'den sonra boy atana ben rastlamadım. Umarım dediğiniz gibi atarsınız ve istediğiniz boya ulaşırsınız.
  2. Berk Atmaca

18 im boy 170 uzar mıyım?

Maks 5cm daha uzarsın. Ben 18 de 172'ydim. 20 yaşındayım 174 kaldı
  3. Berk Atmaca

18 yaşında boyunuz kaçtı? Şuan kaç?

18 yaşımda 172’ydim 19 yaşındayım 174 oldum 20 de 175’i aşacaz inşallah :))
  4. Berk Atmaca

Gainer Önerisi / Tavsiyesi

Ronic aldım gitti. Göbek hayırlı olsun
  5. Berk Atmaca

Bakıcam dostum. Yaza hafif cüsseli çıkmak istiyorum. Aylık 2 kilo çok iyi benim için. Clean bulk değil de her ne gelirse ye bulk istiyorum 🥲Bakacağım yazdığınıza
  6. Berk Atmaca

Dostlar bana tavuk pilav cart curt demeyin. Zaten yiyorum. Ek olarak kalori almam lazım. Sporumu yapıyorum. Gainer önerin lütfen. Hardline falan iyi mi bilmiyorum. Marka da önerebilirsiniz.
  7. Berk Atmaca

Evde Kol Kası Nasıl Yapılır?

174 58 kilo full+full zarganayım. 5 kilo bana bile hafif. Başlangıç için iyi bence. Bana ilk başta zor geliyordu. Gerçi o zamanlar daha zayıftım :d
  8. Berk Atmaca

Acı Çekiyorum Dostlar

hayat adil değil
  9. Berk Atmaca

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Bizim aile dostuna sordum yarın depoya sordurcak dostum. Geçmiş olsun
  10. Berk Atmaca

Spermin çok az gelmesi

Yıh be kardeşim yuh. Elinle ilişkiye girmişsin haberin yok. Sen koşamıyorsundur şimdi. Puhaha şaka gibi ya günde 1 2 3 diyorsun.
  11. Berk Atmaca

F/P Gainer Tavsiyesi

dostum çok yemeye başladım zaten. dikkat edersen destekleyici yazmışım. annem babam kısa boyum daha uzamaz, mevzu boy uzaması değil zaten. 3 yumurta sabah değilde gün içine dağıtıyorum arka arkaya yiyemiyorum.
  12. Berk Atmaca

F/P Gainer Tavsiyesi

Dostlar hayvan gibi zayıfladım ya. Zor kilo alıyorum. Yemek yerken beni destekleyici nitelikle gainer önerisi istiyorum. Yok zararlı cart curt diyecekler gelmesin. 18 yaşında 50 kilo olmak çok acı bişiyyyy. Boyumda kısa 1.75'im. Çocuk gibi geziyom.
  13. Berk Atmaca

TR şartlarında nasıl kilo alınır

41 kilodan 55 kiloya çıkmış birisi olarak bildiğin ekmek yiyerek aldım. Ekmeğe aban kankim. Yok yağlanırsın cart curt dinleme. Zaten zayıfız ne yersen kârdır diyip ekmeğe aban. Cips vs tüketmiyorum. Abur cubur olarak çikolatalı bir şey vardı onu alıyodum dersaneye giderken 498 kalori olması...
  14. Berk Atmaca

Yine bir paranoya ...

Saat 3 te bir şey olduğu yok. Kendini buna inandır ve korkularının üstüne git. Ben eskiden cinlerden üstün olduğuma inandırmıştım kendimi. 3 kere nas felaf oku yiyosa gelsin yanına. Hiçbişi olmaz
  15. Berk Atmaca

Eczaneden kilo aldıran ilaç

Herkes ilaç içme falan demişte hocam bunlar zaten kalori açığınızı tamamlamak için içilen şeylerdir. Her gün içilmesi ciddi manada saçmalık ve yağ yapar. Milletin bu kadar tepki gostermesini "ilaç" yazmanıza bağlıyorum.
  16. Berk Atmaca

Bildiğimizz gainer bu hocam iç bişey olmaz. Sadece şekerli olduğu için hafif yağlanırsın.
  17. Berk Atmaca

İlaç dediğin şey ufak süt gibi bir şişede içilen şeylerden mi? Fotoğrafı varsa atarsanız yardımcı olabilirim.
  18. Berk Atmaca

Ne zaman yulaf yemeliyim

Protein açısından ton balığında yüksek protein var diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin. Spordan sonra yemeniz faydalı olabilir.
  19. Berk Atmaca

Ne zaman yulaf yemeliyim

Sabah yiyin. Lifli olduğu için sizin acıkmanızı engeller. Bu sayede daha az yersiniz ve kalori açığı yapmak kolaylaşır. Siz yine de hocanıza danışın.
Top Bottom