Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Kepek,Egzama sorunu öneri

Herkeste farklı işler tabi ama çoğu şey bende geçirmedi profa gittim sürüyle ilaç verdi sancılı bir süreç dedi yanlış hatırlamıyorsam eğer ki asla tamamen kurtulamazsın sadece çok çok seyreltir veya belli süre çıkmaz gibi konuşmuştu ama mentalite olarak ilk kafada bitirmek en iyisi gibi
  2. BlueLabels

Azı dişi çekimi öncesi ve sonrası

implant veya köprü yapılır ama köprü şöyle oluyor yandaki diğer 2 dişi kesiyor ve ufaltıyor sonra 3ünün üstüne kaplama takıyor diğer 2 diş sağlamsa kesinlikle implant öneriliyor. İmplant fiyatları ben özelde geçen gün sordum maks 20k dedi ömürlük olarak
  3. BlueLabels

Acil | Kolonoskopi Öncesi Diyetle İlgili Soru

Bunu hastaneyi arayıp sor daha iyi bir bilgi alırsın
  4. BlueLabels

depresyon testi yapalım hadi

Bitmişim sanırım şöyle oturup birine her şeyi anlatmak istiyorum da nerdee
  5. BlueLabels

psikolog fiyatları ne kadar

Ücretler çok değişkenlik gösteriyor diye biliyorum ben 2021de gidiyordum sanırım 300tlydi veya 2022de olabilir tam emin değilim valla belli bir psikoloğu belirle seans ücretlerini sor sonrasında gerçekten ihtiyacın varsa çekinmeden git
  6. BlueLabels

bu sorun psikolojikmi

Evet psikolojik tamamen kendi kendini yıpratıyorsun
  7. BlueLabels

Jawline Çene Kası aleti İşe yarıyormu ?

onun hakkında bilgim yok ama bu zımbırtı kötü yapıyor onu biliyorum sadece
  8. BlueLabels

Jawline Çene Kası aleti İşe yarıyormu ?

Hayır alma ileride daha kötü yapıyor diye biliyorum çünkü o kasları sen sürekli çaldırıyorsun -anomali şekilde- bu ileride zarar veriyor
  9. BlueLabels

Su Arıtıcısı Önerebilir Misiniz?

Detaylı bilmiyorum sadece bizimkilere sordum baya memnunuz diye her şeyi veriyorlar zaten
  10. BlueLabels

olabilir biz 1.3k ya almıştık ama fiyatı iyi artmamış o kadar fazla
  11. BlueLabels

Valla biz de var bayadır ihlas diye bir yerden aura sanırım modelide baya iyi arıtıyor
  12. BlueLabels

Diş Doktoruna Gideceğim, Sigara İçtiğim Anlaşılır Mı?

dostum ben sana söyleyeyim acilen bırakman gerekiyor yaşın çok küçük yaşın büyük olsa da bir şey değiştirmez ama içeceksen bile en azından daha büyük yaşlarda iç çünkü hem dış hem de içten zarar verir o içen arkadaşlarından da uzak dur
  13. BlueLabels

Spor+Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum

O zaman söylediğim gibi gidip aç karnına bir kan verin sağlık ocağında değerlerinizin hepsini ölçsünler bende aynı şekilde yaptım 2 tüp kan alındı insülin direnci çok yüksekse problem çıkartabilir 1624100149 bir çok sporcu yapıyor aslında ilk defa duydum. Aç karnına kahveyi içip 30 dk...
  14. BlueLabels

Spor+Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum

Doktora bir kan vermeye gidin insülin direncinizden dolayı vücut kendisini tutuyor olabilir bu kadar yüksek kiloda bu denli spor yaparak vermemek imkansız ayrıca suyu eksik etmeyin sürekli su için ekstra olarak ara öğünlerde yeşil çay için bu vücudunuzu dinlendirir ve toxic şeylerden arındırır...
Top Bottom