Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

Her dediğim tamam da o 5000e mi takıldın? Farz et ki 5000 olayı asparagas çıktı, ne yapacaksın? Devam mı edeceksin? Tek zararı bu değil ki. Unutkanlığa ve beyin işlevlerine olumsuz etkileri de var bu işin. Bundan ben de etkilendim ve sıkıntısını çekiyorum. Senin yaşın daha da genç ve erkenden...
  2. BugategAyas

Neyi biliyorsun da neyi teyit edeceksin? Sana en etkili önerileri yazdık işte.
  3. BugategAyas

Ayrıca sen bunu bırakmak istemiyor musun? Önerilenlere, tavsiyelere muhalefet edeceğine uygulamaya geçirmeye bak. Yoksa daha çook pişman olursun.
  4. BugategAyas

Kardeşim ne demek sınır yok? Hayrat çeşmesi mi bu sınır olmasın? Vücutta sınırsız ne var ki bunun sınırı olmasın? Sınır olmasaydı 70-80 yaşındaki adamlar durur muydu? Gerçi halen durmayan da var ama çeşme kuru ne kadar da durmasa...
  5. BugategAyas

Kardeşim bu konuda sana yardımcı olması açısından birkaç tavsiyede bulunacağım. %100 çözüm değil ama %90 diyebilirim. İşin ucunda biraz da senin iraden var; - Öncelikle seni bunu yapmaya iten şeyleri tespit edeceksin. Mesela TV'de şehvet duygunu kabartacak programlar, diziler, filmler vs. varsa...
Top Bottom