Arama sonuçları: *

• Users: Daaker
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Daaker

Yüz tenimi nasıl beyazlatabilirim?

tamamdır hocam sağolun ben bi yarın araştırayım
  2. Daaker

Yüz tenimi nasıl beyazlatabilirim?

hocam bu nedir bilgi verme şansınız var mı? bende de lanet izler duruyor geciremedim valla
  3. Daaker

Lise Döneminde Sosyallik Kaybı ve Çözüm Arayışları

kendine çeki düzen vermek, ipleri elinden kaçırmamak vb. 9.sinifta odamı toplarım diyordum 12.sinifim hala toplamadim neyse arkadaş olayları biraz gariptir bende 9.sinifta o tanışma olaylarını kaçırdım 12.siniflar beni bilir ama digerlerinin butun okul ile tanışık olması ve arkadaş olmasına...
  4. Daaker

Kilo alamıyorum 3 senedir 60kg üstüne çıkamıyorum

dostum öncelikle burda kimse diyetisyen kadar yardımcı olamaz arkadaşların dediği gibi randevu alıp gitmeyi denemeni öneririm ikinci olarak "58 dim 62 oldum sevindim iki gün sonra baktım 57 idim" dediğin olay muhtemelen boş ağırlığın yani şöyle sen bi süre tuvalete çıkmazsan kilon doğal olarak...
  5. Daaker

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

tel diyor hocam beyazlatma diyor sadece diş çekme olsa evet tutmaz ama teller pahalı
  6. Daaker

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

50 den fazlatutar hocam geçen arkadaşım tel taktırdı 80 bine 90/100 olur o dişçisine göre herhalde birde sizin diğer işlemler var size en iyimser ihtimalle 100 e falan patlar muhtemelen
  7. Daaker

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

valla hocam anladığım kadarıyla merakınızdan ya da kendinizi şartlamak istemediğiniz için içmeyi denemek istiyorsunuz aslında içmeniz içinde pek bir sebep yok süt ürünleri tüketiyorsunuz zaten neyse sadede gelelim laktozsuz süt dediğimiz daha hafif birşeydir gaz yapmaz bir şey yapmaz güzeldir...
  8. Daaker

Uyumak için taktiğe ihtiyacım var :D

valla hocam mesela benim genel saatlerim var istesem de istemesemde saat gece 2 de uykun gelir sabahta okul veya iş varsa 8 de yoksa 11/12 gibi kalkarım bu durumu da psikiyatriye anlattım "e tamam ya 8 saat uyuyorsun işte" dedi valla benim küçük uyku sorunuma çözüm bulamayan doktor size pek...
  9. Daaker

Uyumak için taktiğe ihtiyacım var :D

benzer bir olayı gidip doktora anlattım sağlık ocakları bu tarz ilaç veremediği için gittim devlet Hastanesi'nden psikiyatri ye randevu aldım (yanlış hatırlamıyorsam ilaçları bunlar veriyordu) normal konuştuk bir iki dakika sonra bana yatmadan önce telefona bakıyor musun dedi evet hocam dedim...
  10. Daaker

Sizce kulağım kepçe mi?

hafif var gibi ama diğer arkadaşın attığı görselde ki gibi değilsen kimse umursamaz
  11. Daaker

Sizce boyum daha ne kadar uzar?

kanka şimdi hakaret etsem suç etmesem ben dayanamam basketbolla ilgilenmiyorsan ha 7 cm uzamissin ha uzmamışsın basketbola karşı bir ilgin yoksa emin ol yarardan çok zararı var ne istediğin kıyafeti kendine oldurabilirsin ne ayakkabi bulabilirsin pantalon bulsan uzunluğu tutmaz arabaya binsen...
  12. Daaker

.

kankam sıkıntılı falan mısın adam 180 olucaksin demiş neyin acelesi şeyi bu kızlar falan için bukadar endişe ediyorsan 180 de kimse anlamaz ayrıca 180 dediğin toplumsal bir yalandan ibaret git cetvelde 3 cm nekadar uzun diye sonra bunu boyuna ekleyince çok bi önemi var mı diye bak sende...
  13. Daaker

.

oğlum madem insanlar bilmiyor bu foruma yazman hata adamlar ne doktor ne de kâhin nereden bilsinler boyu tahmini sallıyor herkes
  14. Daaker

.

anladık kanka endokrinoloji bilen birine sordun bende senle yaşıtım takma bukadar boya ben boyumu bile bilmiyorum 1728214839 ha bu arada 177 de gayet ideal bir boy bizim okulda 9. sinif bi çocuk var 130/140 falan çocuk çocuğu gördükçe şükrediyorum
  15. Daaker

6 Aylık Spor Salonu Üyeliği 8000TL iyi mi?

dostum yanlış anlama ama silivri istanbul sayılmaz gibi sanki ya hani ben Tekirdağda oturuyorum burda bile 3 ayi 4 e yaklaştı sizin orda 4.5 sa demekki talep yok
  16. Daaker

6 Aylık Spor Salonu Üyeliği 8000TL iyi mi?

nerede oturduğuna göre değişir ama fena değil gibi
  17. Daaker

Kollara nasıl kilo aldırılır?

dediğin şey mümkün değil belirli bir bölgeye kas kazandırmak dışı kilo aldırmazsın yediklerinin yağ vb. şeyler olarak bi bölgede toplanması da tamamen genetik mesela benim vücudumdaki yağ oranının çoğunluğu bacağımda maalesef spor yapman lazım bunlara da hemen örnek vereyim barfikse asılmak...
  18. Daaker

Çok Kilo Aldım Napabilirim

çok su günlük en az 10 bin adım günde iki öğün şeker yok (meyve yemeni tavsiyeler ederim onun yerine) yediklerini de çok az azaltıp yağlı şeyler yemezsen verebileceğini düşünüyorum bu şekilde kendimi çok zorlamayarak 2/3 ay içinde 86 dan 68 e düştüm (180 olduğum için 68 biraz az kalıyordu geri...
Top Bottom