Arama sonuçları: *

1. Dash Zeus

Güneşte yandıktan sonra ten rengimi koruma

Gömlek giy, istersen tshirt üstüne gömlek giyebilirsin. Gömleğin yakasına keko gibi kaldır maksat boynun yanmasın. Şapka kullan.
  2. Dash Zeus

Görüp Görebileceğiniz En Kapsamlı Depresyon Empati Yazısı

Din eksenli tavsiyelerin doğru olmadığıni sana bakarak görebiliyoruz hatta yerinde doğru diyerek kendin söyledin. O yerinde doğru dediğin yer ise Türkiye değil Ateistlere aklınca dalga geçtiğini sanıyorsun arap mohammed in müslosu sen böyle gittiğin sürece iyileşmezsin(yanlış anlarsın diye...
  3. Dash Zeus

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

Hocam beni yanlış anlamayın fakat dayınızın ismi arap faik mi?
  4. Dash Zeus

Psikolojisi bozuk olan kişilere "kafaya takma" deme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşırı düşünmene neden olan sebeplere bak eğer bu düşünceleri kişisel hayatında yaşadığın sorunlar oluşturuyorsa düzeltebileceğin kadarına düzeltmeye çalış Eğer kişisel hayatında olmayan yani ekonomi,ülkede ki sorunlar vb. İse bu sorunlara çözümünü araştırır bu sorunların çözümünü araştırırken...
  5. Dash Zeus

Psikolojisi bozuk olan kişilere "kafaya takma" deme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Linux tarafından fonlanan canere ne oldu?
  6. Dash Zeus

Dik Durma yeleği önerisi

Çelik yelek olduğunu biliyorum da baksana adama yumruk işlemiyor demiş ben 12 bine ona vereceğime bunu alırdım
  7. Dash Zeus

Dik Durma yeleği önerisi

Knk dik duruş konserlerinin zararli olduklarına söylüyorlardı sana tavsiyem dik duruş egzersizleri yap. Bu arada senin arkadaşının yaptırdığı şey bu galiba...
  8. Dash Zeus

Deprem Bölgesine Gidecekler.

Hocam yanlış bilmiyorsam valilikten izin alıp afad eğitimi aldıktan sonra bölgeye gitmenize izin verebilirler
  9. Dash Zeus

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Knk Geçmiş olsun intihar etmek için geç kaldın. sana bir video öneriyim belki sana iyi gelir
  10. Dash Zeus

Geceleri Uyuyamamaya başladım

Knk ilk olarak geçmişi değiştiremezsin(fazla düşündüğün şey geçmişte ise) şuan yaşadığın bir sorunla ilgili düşünüyorsan gereksiz şeyleri fazla düşünüyorsun ve şuan sadece o sorunun nasıl düzeltebileceğini düşün illa bir çözüm yolu vardır. Eğer gelecek için kaygılanıyorsan kaygılanman son...
  11. Dash Zeus

Geceleri Uyuyamamaya başladım

Aşırı düşünmeden kaynaklanıyor. Önerim birincisi aşırı düşünme. İkincisi sanat ve felsefe ile uğraş kafanı dolduran düşüncelerden alışma durumun kolaylaşır
  12. Dash Zeus

Ağız yarası nasıl geçer?

Bunun ilacı var fakat ben direkt tuz basıyorum, çok güzel oluyor.
Top Bottom