Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Jinekomasti olmaması ne kadar tavuk yenmeli?

Tavuklara hormon basıyor bazı kişiler bunun sonucunda sana da öztrojen hormonu geçmiş oluyor.
  2. Deadpool

Jinekomasti olmaması ne kadar tavuk yenmeli?

Merhaba arkadaşlar maximum kaç gram tavuk göğsü yemeliyim
  3. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Fazla hareket etmeyin günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp ondan 1000 fazlasını yemeye çalışın. Ağzınız boş durmasın. 1730296379 Ne önerirsiniz alternatif olarak? 1730296394 @Buabibirimi
  4. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Hocam ben marketten aldığım miktarı yazdım tabiiki pişiriyor. Fakat su vs kaybettiği için ağırlığı azalıyor.
  5. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Ne önerirsiniz onun yerine hocam protein kaynağı için ve tavukda yapar mı? 1730134208 Hocam salmonella çiğ besinden kapilmaz mi?
  6. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Kas kaybı açısından nasıl hocam ne önerirsiniz
  7. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Pişmemiş halde 350 gram pişince su kaybediyor ya
  8. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Merhaba arkadaşlar amacım kilo vermek hergün bunları yiyorum. Az karbonhidrat aldığım için kas erimesi çok yaşar mıyım? Karbonhidrat arttırmalımıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Boy 174 kilo 94 amacım 80 e düşmek. 300-330 gram pişmemiş tavuk göğsü 180 gram hindi füme 1 kase tam yağlı yoğurt Yarım...
  9. Deadpool

Erkek HPV testi ücretsiz mi?

Aile hekimi yapıyor mu hocam hastaneler bir tık uzak
  10. Deadpool

Erkek HPV testi ücretsiz mi?

Merhaba arkadaşlar, ayaklarımda topuğumda siğil mevcut, HPV testi ücretsiz mi? Ve sorun yaratır mı bana bu olay?
  11. Deadpool

Boynumu sağ yöne hareket ettiremiyorum

Sağlık ocağı bakmaz değilmi
  12. Deadpool

Boynumu sağ yöne hareket ettiremiyorum

Merhaba doktora git demeyin sadece önden sormak istedim dün boynuma bir şey oldu ve artık sağ tarafa donduremiyorum kafamı duzleyemiyorum acı veriyor sağa sağa doğru gittikçe artıyor büyük ihtimalle kafamı çıtlattım. Sizce ciddi bir şey midir Sağlık ocağı ilgilenirmi röntgen i vs yok fakat genede...
  13. Deadpool

Nasıl zayiflayabilirim

Beslenme düzenine dikkat et spora gitmesen bile fazla tuzlu yemek yeme bol su iç
  14. Deadpool

Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

Genetik olabilir bence
  15. Deadpool

Psikologlar yardımcı olabilirmi

Kısaca eskiden mutluydum titizliği düşünmeden ne olucak derdim şimdi en ince ayrintiya kadar olumsuzluğu düşünüyorum
  16. Deadpool

Eski hayatımda o kadar el.yikamazdim artık.yikamadan duramıyorum kirli bir yer var mesela aradan 1 gün geçsin hala orayı kirli diye görüyor ve oraya dokununca ya duşa giriyorum yada sürekli yıkıyorum okulda yere para düşürdüm 1 2 TL mesela insanlar tuvalete basıp burayada basmıştır diye...
  17. Deadpool

Varsa yardımcı.olmasini.istedim.sadece 1656343283 Maddi durumum o kadar iyi değil üzgünüm
  18. Deadpool

Galiba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin
  19. Deadpool

Pazartesi Spora başlıyorum öneri

b ben kendi yaptığımda sabah omlet yanına kepek ekmeği öğlen yaklaşık 300 gram tavuk göğsü veya 2 kutu ton balığı akşam bir şey yok ara öğünleri saymadım
  20. Deadpool

Pazartesi Spora başlıyorum öneri

hepinize çok teşekkür ederim
Top Bottom