Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Eşofman ile git pantolon ne adam rahat rahat ellesin baksın da bi ciddi diyorum utangaçlık ayağına şeyinden olursun sıkıntı varsa
  2. Demacia'lı Master Yi

Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim

Doktora gidin seri bir şekilde Allah korusun diğer tarafa gidenler var tavuk muhabbeti yüzünden.
  3. Demacia'lı Master Yi

Psikiyatriye gitmekten çekiniyorum sizce gitmelimiyim

Böyle düşünmen bile gerekli olduğunu gösteriyor kardo ben gittim rahatladım dene bence
  4. Demacia'lı Master Yi

Selülozik tiner ile karışmış pas yara'da enfeksiyon yapar mı?

Yapma ihtimali var sağlık bu her ihtimale karşı vurul.
  5. Demacia'lı Master Yi

Erkeklik Hormonunu Nasıl Yükseltirim?

Sizlik bir şey değil cidden insanlar sıkıntılı bende üni de sessiz sakin kalan biriyim diğer insanlar şımarıklığı geçtim cahil geliyor gibi veya kafalarımız denk değil ne diyeyim. Kısaca normal bir durum bence.
  6. Demacia'lı Master Yi

Demir eksikligi icin tavsiye?

Aga kasabınız yok mu da evin orada hiç bir şey alamıyorsan (zaman zaman bende alamıyom) ciğer tavsiye ederim veyahutta kemik kaynat ilik çorbası yap ya da işkembe al çorba yap olmadı beyin al salata yap ki o da fena oluyor.
  7. Demacia'lı Master Yi

Demir eksikligi icin tavsiye?

Vejetaryan olmak gibi acayip bir iş yapmıyorsan balık veya kırmızı et tüket ki benim favım t-bone dur.
  8. Demacia'lı Master Yi

Hiç bir şeyi net göremiyorum

Ovalayınca geçmesi lazım yoksa opmar gözlüklerini deneyebilirsin tam bir f/p ürünü ve donanım olarak da epey kullanışlı.
  9. Demacia'lı Master Yi

Askerlik tecili psikiyatrik hastalık sebebiyle sağlık raporu almak gerekli mi?

Ciddiyim hukuksal olarak ağır bir yaptırım alırsın yalan beyandan ötürü. Ve ruh sağlığı için de psikolojik teste girdiğin zaman psikolog psikiyatriyi öneren bir belge var onu onaylar ise psikiyatr ruh sağlığını inceliyor. Elinde kocaman bir dosya veriyorlar sırasıyla göz vb. gibi bölümlere...
  10. Demacia'lı Master Yi

Askerlik tecili psikiyatrik hastalık sebebiyle sağlık raporu almak gerekli mi?

Gerekiyor ve sağlık raporu da gerekli (ruh sağlığı da dahil) bildirilmemesi veya üstünün örtülmesi durumunda. Alanen vatana ihanet devletin bütünlüğünü yıkmak ve anayasal düzene hukuk dışı başkaldırı, askeri kuruma yapılmak istenen ihanet ve ülkenin savunmasını yok etmeye yönelik davranışlar dan...
  11. Demacia'lı Master Yi

iron lung nereden alabilirim?

Bu kitaptan mı bahsediyorsun?
  12. Demacia'lı Master Yi

Sürekli burun tıkanıklığı?

Burnunun birini kapa diğer taraftan sümkür.
  13. Demacia'lı Master Yi

E nabız mr sonucu açılmıyor

İletişim numarası internette olması lazım hangi hastahane?
  14. Demacia'lı Master Yi

E nabız mr sonucu açılmıyor

Aga yanlış anlama ama hastane ile iletişime geçince düzeltiyorlar.
Top Bottom