Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Unutkanlığa bir çözüm bulamıyorum

B12 sağlık ocağında bile çıkar Bence yaşarken farkında olmadan yaşadığın için unutuyorsun, hayatı otopilotta yaşamak..
  2. DeveloperRedneck

⏳️ Masturbasyon yapmanın psikolojiye zararı var mıdır?

Neden rüyalanıp ortalığı batırasın. Zaten o seviyeye gelene kadar ağrı yapmaya başlıyor. Prostat için aşırıya gitmeden arada bir yapılabilir bence.
  3. DeveloperRedneck

Bana göre böyle, günah değil. İhtiyaç amacıyla yapılabilir. Ha izlemek günah o ayrı, göz zinası oluyor. Konuda olduğu gibi ihtiyacın ötesine gidildiğinde (aşırılığa gidildiğinde) hoş karşılanmayacağı manidar
  4. DeveloperRedneck

Mastürbasyon günah değil
  5. DeveloperRedneck

Dediğim gibi dopamin kilit noktalardan olabilir. Odaklanma konusunda müthiş etkisi oluyor. Kendim sosyal medyadan biliyorum. Çok vakit geçirdiğim oluyor, ben de bunu azaltmayı çalışıyorum. Hızlı ve kolay şekilde dopamini aldıktan sonra neden vücut koşmak, şınav çekmek, ders çalışmak gibi zor...
  6. DeveloperRedneck

No fap çözüm değil ki. "Just don't do it" gibi bir şey. Yapmamaya no fap deniliyor ama nasıl yapılmayacağına dair bir metot yok. Gün boyu boş zaman geçiriliyorsa yapma ihtimali artar. En iyi çözümlerden birisi "meşgale" bulmak olabilir.
  7. DeveloperRedneck

Fizyolojik olarak zararı olacağını zannetmiyorum ama psikolojik boyutu fazlaca var bence. Bir anda fazlaca dopamin salgılatıyosun vücuda, harekete geçmeyi zorlaştırır. Sonrasında rehavetin sebebi de budur. Yani tüm bunlara neden olabilir. Ayrıca odaklanma becerisini de müthiş azaltır.
  8. DeveloperRedneck

İntihar motivasyonuna bu şekilde bir yaklaşım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Videoya kısmen katılmıyorum çünkü en büyük intihar sebebi "anlam bulamama". Başarısızlık veya yetersizlikten çok daha büyük bir problemdir intihar edecek insan için.
  9. DeveloperRedneck

Obez sayılıyor muyum?

Cevap tatmin etmezse ona göre kesmeyecek misin Elinden geldiğince dikkat et işte
  10. DeveloperRedneck

Vitamin D Olması Gerektiğinden Düşük

Sabah kalkınca 10-15 dakika balkonda otursan bile çok etkisi oluyor sanırım güneş ışığının. Bu bende de düştü, sürekli kahve içtiğimiz için olabilir. Hap verdi ama kullanmayı bıraktım, midemi tuhaf hissettiriyor
  11. DeveloperRedneck

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Nasıl vakit geçiriyon hocam
  12. DeveloperRedneck

🥵🥵😷😷Corana Oldum😷😷🥵🥵

Corona diye bir şey hiç var oldu mu acaba ? Dalga geçmiyorum.
  13. DeveloperRedneck

Sizce kaç kilo aldım?

AI ile mi oluşturdun bu ne :D
  14. DeveloperRedneck

16 yaşında boy kaç cm uzar?

Kardeşim anladık kafaya takmışsın da 100 tane konu açmana ne gerek var ? Benzer konular'da hep sen varsın :D Ben de çok takıyodum lisedeyken şimdi o kadar da umrumda değil. Boyumu bile bilmiyorum, 176-179 arası diye düşünüyorum o derece yani :D Zırt pırt konu açağına git uzmana görün bu kadar...
  15. DeveloperRedneck

Kekemelik nasıl yenilir?

Hocam özgüven önemli bi faktör, kırmalarına izin vermeyin. Konuşma ve dil terapistine gitmeniz gerekiyor kekemelik için.
  16. DeveloperRedneck

14yaş erkek saç yüz bakımı önerisi

Doktora gözüküp medikal ürün almak en iyisi, yoksa piyasada göreceğim milyar tane sabun falan var. Dene dene bulursun belki iyi olanı :D Cildiye bölümüne gidebilirsin.
  17. DeveloperRedneck

Özel hastanede dolgu kaç para tutar?

seramik de vardı sanki Genelde kompozit tercih ediliyor sanırım
  18. DeveloperRedneck

Özel hastanede dolgu kaç para tutar?

Fiyat çok değişken, aynı lokalde bile çok fazla değişir. Arayıp sorabilirsin belki ortalama fiyat verirler
  19. DeveloperRedneck

17 yaşında boy uzar mı?

Kemik yaşına bakılıyor, eklemlere (özellikle bilek) bakılarak bir boy tahmini yapılıyor. Özellikle yaş ilerlemişse bu tayin edilen boy tahminine yakın bir sonuçla karşılaşılıyor. Ben de 16-17 yaşlarımda çok merak ediyor ve boy meselesini takıyordum. Sonra takıntım geçtiği için çok da...
Top Bottom