Arama sonuçları: *

• Users: Dusmax
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Dusmax

Okula giderken stres yapma

Doktorun verdiği ilacı aksatma.Sadece kendin aşabilecek olsan zaten ilaç vermezdi.
  2. Dusmax

1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

Valla hızlı kalori vermek istiyorum ortalama 200-300 kalori altında tutarsam hızlı kilo veremem.Sağlıklı ve hızlı kilo vermek istiyorum.
  3. Dusmax

Kanka 5-6 ay almadım kilo.Sonra yemeğe çok kaçtım aldım.Hızlı verirsen hızlı alırsın diye bir şey yok bence.
  4. Dusmax

Tamamdır teşekkür ederim
  5. Dusmax

Yemek yiyiyordum gayette karnımı doyurarak.Spor yapıyordum 13 günde 8 kilo falan verdim.Ama günde 1 saate yakın koşu 40 dakika kadar bisiklet gerisi de kas hareketleri falandı.Bol su içiyordum. 1654979202 Peki bel çevresini nasıl eritebilirim? Küçükken kiloluydum boyuma göre ve o zamanlardan...
  6. Dusmax

Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?
  7. Dusmax

Vaka Sayıları Çok Yükseldi

Bilim böyle açıklıyor.Uzmanların,Bilim Adamlarının araştırmasının sonucu böyle. 1641416810 İnternet var bakıp araştırabilirsin
  8. Dusmax

Geçilmez.Amerika da 1 milyon vaka çıkıyor ona rağmen kapanma ve yasaklar yok.
  9. Dusmax

2 aya tüm Dünya'ya bulaşacağı düşünülüyormuş Omicronun.Bu yüzden 2-3 aya pandemi bitmeye başlarmış.
  10. Dusmax

Vaka sayıları yükselmiş olabilir ama ağır hasta etmiyor Omicron varyantı.Amerika'da 1 milyon vaka çıkıyor ve hayat devam ediyor.
  11. Dusmax

Biontech mi sinovac mı neden

Aşı virüsten ölümü düşürüyor.Aşı olmayıp virüsten ölme ihtimali yüksekken aşı olup ölme ihtimali daha az. Aşı %100 koruma sağlamaz.Ölümü ve ağır geçirmeyi çok ciddi engeller ve vücudunda çoğalmasını da engeller.
  12. Dusmax

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

Geciktirmesi kendisi açısından tehlikeli.
  13. Dusmax

PCR testi zarar verebiliyor.Ve aşı1.5 yıldır kullanılıyor neredeyse.Zaten aşı bilimini azcık araştırırsan aşıyı direk olursun.
  14. Dusmax

Neden olmuyorsun ki
  15. Dusmax

Bu da aşı karşıtı sayılıyor.Başka bir açıklaması yok aşı olmamanın çünkü.
  16. Dusmax

3. Dozu sabah oldum. Doktorlara danıştım hepsi olmam gerektiğini erken olmadığını söyledi.
  17. Dusmax

@DOGANALPASLAN yarın sabaha randevu vardı yaşım 18 sayılır yıla bakılırsa iptal edeyim mi?
  18. Dusmax

Ben medyadan görmedim ki yabancı bir haberden görmüştüm
  19. Dusmax

Diğer varyantlara göre değil Omicron'a göre diyorum zaten
  20. Dusmax

Anladım
Top Bottom