Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

Boş kalmamaya çalışın.
  2. EFI Shell

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

@OUHasan seninki haşa İslâm ile alay etmek. Kandırma kendini. Neyse, seninle tartışmayacağım.
  3. EFI Shell

Madem Müslüman değilsin neden saygısızlık yapıyorsun? Bunu çoğu inançsız yapıyor, birde utanmadan kendilerine saygı bekliyorlar.
  4. EFI Shell

İnancın ne bilmiyorum ama Müslüman değilsen uzatmayalım.
  5. EFI Shell

Dua: https://www.islamda.org/2015/04/uykuda-cunup-olmamak-icin-dua.html
  6. EFI Shell

Hayır, şeytan zor duruma düşürmeye çalışıyor kendince. Namazdan vs. soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor. İşte, seni zor duruma düşürmek, İslâm'dan soğutmak vs. için yaptığı bir şey.
  7. EFI Shell

Sizin dediğinizin dışındaki rüyalanmanın şeytandan olduğunu bahsettim yazımda. Rüya görmeden rüyalanmak şeytandan. Onun dışında ALLAH'ın mastürbasyon ve zinadan uzak duran bekar Ehl-i Sünnet kullarına rüyada gösterdiği cinsel ilişki ve rüyada gördüğün kadın/kadınları arzulayıp boşalmanın hariç...
  8. EFI Shell

Rüya görmeden ya da rüyada cinsellik ile ilgili bir şey yani rüyada seks vs. yapma görmediysen, rüyada gördüğün kadınları arzulayıp mastürbasyon yapmadıysan rüyalanma şeytandandır. bir ihtiyaç vs. değil. Rüyalanmaktan korunma için dua bile var. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Yani bir...
  9. EFI Shell

Rüyalanmak şeytandan. Ek olarak mastürbasyon zararlı bir şey. Bıraktığınız iyi olmuş.
  10. EFI Shell

Okula giderken stres yapma

Okula gidince böyle şeyler neden meydana geliyor peki? Okulda karşılaştığınız sorunlar özel değilse paylaşabilir misiniz?
  11. EFI Shell

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Feci bir vesveseveye maruz kalmış gibi görünüyorsunuz. Ehl-i Sünnet ilmi yüksek olan birine danışmanızı öneririm.
  12. EFI Shell

Korona ile denk olan yeni bir virüs çıktı!

Herhangi bir virüsten bir şey olmadı. Yeni biten BM zirvesinde DSÖ başkanı ile birlikte pandemi anlaşması imzalandı. 20 Eylül diye hatırlıyorum tarihini.
  13. EFI Shell

Korona ile denk olan yeni bir virüs çıktı!

Yeni Dünya Düzeni için DSÖ'nün kapanma kararını BM'de ülkeler imzaladıktan hemen sonra çıkması..
  14. EFI Shell

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Komplo falan değil hakikat. https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/schwab-turkiye-dijital-donusume-onculuk-edebilir-41725660 Klausun en yakın arkadaşlarından cüneyt zapsu:
  15. EFI Shell

Ne fena değili? Parana onların dediklerini uygulamazsan el koyacaklar, karbon ayak izi zırvalığı bahane edilip özgürlüğün kısıtlanacak ve bunlar komplo teorisi öyle mi? Erkan Trükten'in videolarını izlersen bunların komplo değil hakikat olduğunu göreceksin.
  16. EFI Shell

Vatandaşlık puanlama sistemi geldiği zamanki tepkini merak ediyorum. Dijital paraya geçildiğindeki tepkini de merak ediyorum. Görürüz komplo muymuş gerçek miymiş. 1692780923 Milyarlarca insan bir sürü delile rağmen inanmayıp inkar ediyor göz göre göre. Görecekler eğer klaus schwaba vs. engel...
  17. EFI Shell

Biontech/pfizer mrna zehri delili. Başka delilleri de var sanırsam. Erkan Trükten'e vs. bakabilirsiniz.
  18. EFI Shell

Aile zoruyla oldum. O zaman 18 yaşında olsaydım olmayacaktım. 1692779754 Tam tersine utanç tablosu. Yeni Dünya düzenine hizmet ediyor ve o yapacakları kanser sıvısı da bir zehir.
  19. EFI Shell

Misvak mı? Misvak ile diş fırçalamak Sünnet.
  20. EFI Shell

Uğur Şahini niye öldürtsünler ki? Yeni Dünya düzenine hizmet ediyor kendisi sonuçta.
Top Bottom