Arama sonuçları: *

• Users: Eld037
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eld037

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Sor soruştur etrafa ben de doktora gitmiştim merhem yazdı ama gram fayda etmedi. Hoca da fayda etmeseydi yaktırcaktık.
  2. Eld037

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Benim de küçükken çıkmıştı annem eli olan birine götürmüştü el nedir bilmiyorum ama okumuştu tuz sürmüştü bi şeyler vermişti bunu kurumuş bi kuyuya atın o orda kuruyunca siğil kuruyacak demişti harbiden de kurudu mantığı nedir bilmiyorum ama işe yarıyo hocalar anlayamadığım bi şekilde.
  3. Eld037

viski içmek kilo aldırır mı ?

Yüksek alkol oranına sahip içkiler oran olarak daha az karbonhidrat içereceğinden viski örneğin birayla karşılaştırıldığında daha az kilo aldırır.
  4. Eld037

viski içmek kilo aldırır mı ?

Evet aldırır. İnternetten araştırın çoğu alkollü içecek içinde kalori bulundurur. 0 kalori değildir yani.
  5. Eld037

Hangi deniz gözlüğünü alayım?

Hocam alırsanız haber edin biz de alalım. Uzun süredir iyi gözlük bulamadım hep lensleri yerinden çıkıyor su alıyor.
  6. Eld037

2. doz aşıdan 1 gün sonra duş alınır mı? ?

Ben aşının ertesi sabahı almıştım. Özellikle duş almayın diye tembihlememişlerdi beni bir sıkıntı olmadı.
  7. Eld037

Karnım ağrıyor nasıl geçer

Acile git?
  8. Eld037

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

Arife akşamı aşı oldum bayram sabahı köye gittik öğleden sonra biraz kestirmişim ateşler içinde uyandım. Baş ağrısı, aşı bölgesinde ağrı ve ateş. İlaç içmemek için direndim fakat akşam rahat uyumak için bir tablet minoset içtim. Ertesi gün bir şeyim kalmamıştı.
  9. Eld037

Sağlığımdan endişeleniyorum

Diyetisyene gidebilirsin o da muhtemelen spor yapmaya teşvik edecektir. Spor yap zaten istemesen de acıkırsın.
Top Bottom