Arama sonuçları: *

• Users: Erdox
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Serçe parmağındaki dolamaya ne iyi gelir ?

şişip mi patladı hocam küçükmüydü doktor krem verdi bu zaman geçtikçe daha kötüleşiyor :D
  2. E

alla alla krem neydi kral bacağım kırıldı benim ayağım sargılı spora gittim ama şuan bu lanet şeyden spor yaparım barı tutamıyorum zongluyor acayip uyuyorum onun acısına uyanıyorum ne lanet bir şeymiş arkadaş
  3. E

Geçmiş olsun nasıl oludunuz cildiye ortopedi sıra yok sağlı ocağı krem verdi bir işe yaramıyor
  4. E

Parmakta Dolama, (Paronişi) Hakkında

hocam geçmiş olsun bende bir kere daha çıkmıştı onda hastane de direkt temizlemişlerdi bu sefer sağlık ocağına gittim burada onu yapamıyoruz dedi furacin kremi verdi faydası oldu mu zongluyor hastane de sıra yok
  5. E

Spordan Sonra Eli̇m Yamuk Kaldi Ne Yapmaliyim

hamlıktan başka bir şey olduğunu sanmıyorum yanlış bir şey yapmadıysan ama kafana takacağına doktora görün derim
  6. E

Gainer tozu dipte kalıyor

Enteresan ilk suyu koy dene bakalim karismasi lazim 75 saniye cok uzun yani
  7. E

Gainer tozu dipte kalıyor

markası ne ne kadar su koyuyorsun
  8. E

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

dostum öncelikle geçmiş olsun benim de tatil de uyuz bulaşmış bu haberlere felan çıkmıştı uyuz vakaları çoğaldı diye o zaman ben kadın doktora gittim o vardı sadece o zaman uyuz belirtilerini sordu evet diyince bakmıyor bile bence utanmana gerek yok zor bi durum ama belki kötü bir şey gelceğini...
  9. E

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

geceleri artıyor mu kaşıntı
  10. E

hangi supplementleri almalıyım

Abi ptye gerek yok ama hiçbirsey bilmiyor arkadaş ben 10. Yılındayım sağlığı hiçbirsey den önemli değil daha eli bara değmeden hareketi nizami yapamadan bir şey özellikle creatin hiçbirsey gerek yok bilmiyorsan kaliteli pt sart işin ehli olan ben herşeyi Güray aydın hocamı izleyerek öğrendim...
  11. E

hangi supplementleri almalıyım

Abi bence sağlam birin koçluk al paran varsa bunlar çok zararsız sporcu takviyesi ama bilinçsiz kullanirsan ciddi zarar görürsün ve bir yere varamazsın kısa bir süre pt al sonra kendi mevzuyu alınca tek ilerle
  12. E

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

ben 2 yıl öncesine kadar sürekli hasta olurdum kış ayların da sıtma tutardı sürekli 2 yıldır soğuk suyla duş alıyorum eskisi kadar hasta olmuyorum bilmiyorum etkisi var mı hergün düzenli vitaminlerimi de alıyorum spor yaptğım için özellikle sıtma titreme üşüme hiç olmuyor nadiren de hasta oluyorum
  13. E

Diyetisyenim bana program yazdı! Sizce nasıl?

10 yılı aşkındır spor yapan biri olarak diyetisyenler kesinlikle işin de iyiler sağlık güzel yağ oranı besleyici şeyler hazırlıyor ama bu iş bu kadar zor değil.. kalori açığı ile çok basit kilo verebilirsin= 2000 kalori alıp 2300 kalori harcayarak-- bunu sporlar yaparsan hem karnın doyar hem...
  14. E

Diyetisyenim bana program yazdı! Sizce nasıl?

kanka güvenmeyeceğin diyetisyene neden gittin ki derdini devayı forum da arıyorsun d
  15. E

1 SU BARDAĞI PİRİNÇ PİŞİNCE KAÇ KALORİ OLUR?

ben 10 yılı aşkındır spor yapıyorum kral cümleyi yanlış kurmuşum bütün besinler çiğ tatılır
  16. E

1 SU BARDAĞI PİRİNÇ PİŞİNCE KAÇ KALORİ OLUR?

ölçü herzaman çiğ alınır pirinç makarna vb su açeker et tavuk vb tam tersi
  17. E

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

Geçmiş olsun nasıl oldun ben 3 gün kullandim kesildi 1 hafta sonra full heryerim geri başladı özellikle penisim kırmızı kırmızı tuaf oldu kafayi yedim nasıl bir lanetmis
  18. E

Uyuz Hakkında Soru Yardım

Bende krem sürdüm bugün 3. Gün ama kaşınmalar az da olsa var normal mi hocam
  19. E

Uyuz Hakkında Soru Yardım

Aga çok geçmiş olsun eski bir konu açıyorum ama ben de oldum şimdi ben küçük şehirde oturuyorum özel de yok hastane de sıra yok bu karışımı mi alıyım kremimi kararsız kaldim tavsiyeniz var mi Allah belami verdi ne uyuyabiliyorum ne kız arkadaşımla buluşabiliyorum abi bu neymiş ya
  20. E

Kulaklık Kafada çökme Yapar Mı?

Hocam kaçtane YouTube da video var birtane Türk yayinci da aşırı göçme var hatta bilemiyorum saçımı kazitmadim daha ama bunun ağırlıkla alakası yok bence diş kaliplari felan var diş düzeltiyor 2 gram bir şey
Top Bottom