Arama sonuçları: *

• Users: Etoow
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Ramazanda roaccutane kullanabilir miyim

kanka bende roaktan surecimde protein tozu ve pre workout takviyesi aldim fakat kan degerlerim surekli cok saglikliydi , benim surecim 7 ay surdu ve gectigimiz ramazan ilaci ihmal etmeden kullandim sadece saatleri arada 12 saat olacak sekilde degistirdim ve en az 3l suyu iftardan sahura kadar...
  2. E

Abur cubur yiyince kalp ağrır mı?

ben aralikli cheat mealda en fazla 1 paket cips yada 1 kulah dondurma yiyorum asiri asiri etki yapmio ama gene yapio fakat definasyondan sonra yazin asiri sekerli ve yagli beslenmeme ragmen alisinca bir sey olmuyor 1708100832 evet yedigin seyler sadece tetikleyici olabilr
  3. E

cheat meali biraz abartmissin kanka 200g seker bana kalirsa asiri cok , daha fazla sekerli beslenme bol su ic ve antrenman da yapma doktora gidene kadar
  4. E

kanka fazla seker her zaman zarar , bu kalp sorunu ciddi bir sey olabilir saglik aksatilmiaz bir doktora gorun derim fakat benim dusuncemle fazla seker yemedigin icin ufak bir etki yapmis olabilme ihtimali var bende definasyon bitirip seker veya asiri yagli seyler yiyince karnim agriyordu ve...
  5. E

Neden Kilo Veremiyorum?

laa eto baba mi benden mi caldin nicki 1698420534 eski nick eto babaydi benimde ondan saka yapiorm
  6. E

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

hocam çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin annenize inşallah iyileşir bu ilacı almadan ameliyat söz konusu değil midir veya ilaç bulunamazsa çok büyük bir soruna yol açar mı acaba 1667329514 bulacağım her linki buradan paylaşacağım hocam hepsi ile iletişime geçmekte fayda var...
Top Bottom