kanka ben 3 yıl taktım her zamanda içtim hiç bir problem olmadı açıkcası fazla abartıyor doktorlar bence yani şuan tedavi bitti 2 ay oldu damaklık takıyom
Bende De Büyük Tuvaletim Gelince Aynı Oluyor Ama Ben Kötüyüm Deyip Çıkıyom Rapor Alıyom Ailemin Haberi Var Zaten Gidiyom Eve Sırf Onun İçin Okulun Pis Yerinden Yapmaktansa Rahat Ol Öyle bir şey Olduğunda Git Müdürden İzin Al Eve Git
bende kendim aynı senin gibi deney yaptım hiç bağımlı olamdım hatta pişman olup sigarayı çöpçüye verdim içsin diye yani şuan sadece ark ortamında içerim onlar içiyorsa onun harici imkansız
yok dedi zararlı ilerde anlarsın deidm olmaz 3 yıldır yapıyom aktif kalmak lazım belki ilerde yıldız olacam nerden biliyor jonny sins gibi kardeşim türk gururu olacam allah allah :D
kanka öyle diyor ama ben 2 yıldır kola da içtim fındık'da fıstık'da yedim hiç bir şey olmadı ama sne genede yeme umarım eylülde çıkaracam bitecek tedavi
bu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyor
16 Yaşındayım Boyum 1.90 Babam Benden Biraz Uzun 1.95-1.97 Felan 5.Sınıftan Beri Basketbol Oynuyorum 10.Sınıfta Yeni Bıraktım Daha Uzar Mı Bilmem Ama Gen Etkiliyor %100