Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

300-350 Puan İyi Mi ?
  2. F4IRFL4Y

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Ne Oğlum Bu Senin Kardeşinden Çektiğin
  3. F4IRFL4Y

Diş teli ve gazlı içecekler hakkında soru

kanka ben 3 yıl taktım her zamanda içtim hiç bir problem olmadı açıkcası fazla abartıyor doktorlar bence yani şuan tedavi bitti 2 ay oldu damaklık takıyom
  4. F4IRFL4Y

Okula giderken stres yapma

Valla Bende Lise 1'den Beri Böyle Dayanmak Zor
  5. F4IRFL4Y

Okula giderken stres yapma

Bende De Büyük Tuvaletim Gelince Aynı Oluyor Ama Ben Kötüyüm Deyip Çıkıyom Rapor Alıyom Ailemin Haberi Var Zaten Gidiyom Eve Sırf Onun İçin Okulun Pis Yerinden Yapmaktansa Rahat Ol Öyle bir şey Olduğunda Git Müdürden İzin Al Eve Git
  6. F4IRFL4Y

Benim sigara deneyim

bende kendim aynı senin gibi deney yaptım hiç bağımlı olamdım hatta pişman olup sigarayı çöpçüye verdim içsin diye yani şuan sadece ark ortamında içerim onlar içiyorsa onun harici imkansız
  7. F4IRFL4Y

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

yok dedi zararlı ilerde anlarsın deidm olmaz 3 yıldır yapıyom aktif kalmak lazım belki ilerde yıldız olacam nerden biliyor jonny sins gibi kardeşim türk gururu olacam allah allah :D
  8. F4IRFL4Y

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

hocam sizi seviyorlar bu konularda (hatırlarsınız beni günde 5 defa çeken çocuk)
  9. F4IRFL4Y

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

tabi içtim kanka nedne içmicen
  10. F4IRFL4Y

Diş teli taktırdım sorularım var yardımcı olurmusunuz?

kanka öyle diyor ama ben 2 yıldır kola da içtim fındık'da fıstık'da yedim hiç bir şey olmadı ama sne genede yeme umarım eylülde çıkaracam bitecek tedavi
  11. F4IRFL4Y

Mastürbasyon sıklığı Hk.

OUSEUGORTRGOUWSATEGOIUTZDSGOUIAEOIUAZTER ÖNERİRİM BU ARADA :D 1692898398 OIUGEWFSOIUGTWRSOIUGAWERIYHTPPPIE
  12. F4IRFL4Y

Mastürbasyon sıklığı Hk.

bu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyor
  13. F4IRFL4Y

Mastürbasyon sıklığı Hk.

JLSGZDJFRSGJZDERJTZDJSTJHLDSGJZDJTERLOJHLY İleriye Hızlı Başlayanlardanız Abi Biz Sorun Yok :D
  14. F4IRFL4Y

Mastürbasyon sıklığı Hk.

valla ben her gün 4 defa hatta 5 de oluyor yapıyom bi sorun yaşamadım abi @Kürşat Kütükçü @Marshal
  15. F4IRFL4Y

Özel diş hastanesine gitim ama hala ağrım var

1- doktora durumunu anlat anlatmaman hata 2- ilaç içmen lazım ilaca karşı olursan olmaz
  16. F4IRFL4Y

Boyum ve kilom yaşıma göre ideal mi

2007'liyim 1.90 Boy 80 Kiloyum
  17. F4IRFL4Y

Boy uzatmak gerçekten mümkünmü genetikmi şehir efsanesimi?

16 Yaşındayım Boyum 1.90 Babam Benden Biraz Uzun 1.95-1.97 Felan 5.Sınıftan Beri Basketbol Oynuyorum 10.Sınıfta Yeni Bıraktım Daha Uzar Mı Bilmem Ama Gen Etkiliyor %100
  18. F4IRFL4Y

Bir anda fazla yemek yemekten şeker hastası olurmuyum?

bunlara bir şey olmadıysa sana hiç olmaz
  19. F4IRFL4Y

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

kanka sen bambaşka seviyesin o ne nane çay çekmek
  20. F4IRFL4Y

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

yani çayı yakmak ne blm garip
Top Bottom