Arama sonuçları: *

1. F

Kuduz aşısı olmalı mıyım?(Gidip Oldum)

Hocam sokak kedisiydi. Temiz duruyordu ama sahibi falan yoktu yani. Neyse zaten başladık bile 3 tane kaldı onları da yaptırırım.
  2. F

Teşekkürler
  3. F

Yok para almadılar hocam. Aşı kartı verdiler çıkarken 3 kere daha olacağım belli günlerde. 1692198896 Maalesef takip edebileceğim bir yerde değildi.
  4. F

Arkadaşlar gittim vuruldum. Tetanoz aşısını da 5 yıldan daha fazla süre önce olduğum için tetanoz da yaptılar. Kedi tırmaladı diyince sorgusuz sualsiz direkt gönderdiler aşıya. Yapmakta kararsız kalanlar varsa yaptırsın hiç hissedilmiyor bile.
  5. F

Gerçekten öyle. Keşke ilk kanadığı zaman yapabilseydim temizleme işini ama çok sonra yapabildim. Teşekkür ederim bugün gidip aşı olacağım. Zaten yoksa bile en azından bir süre korumam olur daha rahat mıncıklarım zibidileri🤣
  6. F

Kanadıktan 1 saat sonra temizleme imkanım oldu. Yani eğer bulaştıysa virüs vücudu 3 4 kere gezmiştir bile🤣Olmaya karar verdim bugün sağlık ocağına gideceğim. Umarım yan etki yapmaz.
  7. F

Hocam tetanoz nasıl kuduzu engellesin ki? Ben de istediğimden değil yani zahmet hastane uzak olduğum yere. Ama işte çok öldürücü olduğu için bu kadar dert ettim. Çok saçma bir ölüm sebebi olur açıkçası kedi sevdim diye ölmek istemem🤣 1692136170 Öyle yapacağım artık iğne pek haz ettiğim bir şey...
  8. F

Oldum diye hatırlıyorum ama 5 seneyi geçmiştir. Neden?
  9. F

😢 1692135175 Zaten evdeki kedim beni paramparça ediyor her gün de sokak kedisi olunca içime kurt düştü 1692135264 Bu illetin belirti göstermeyip 19 yıl sonra ortaya çıktığı bir vaka varmış😮
  10. F

Hocam gerçekten çok tatlıydı kendimi tutamadım🤣Ama hareketli de bir kediydi. Araştırdığıma göre kuduz hayvan hastalığın ilk evresinde ise belli olmuyormuş.
  11. F

Dostlar selamlar. Bugün sokakta bir kedi gördüm oturuyordu kendini temizliyordu. Seveyim dedim gittim başını okşadım. İlk 3 4 saniye bir şey yapmadı sonra bir anda tırmık attı kerata. Ani refleksle kolumu çektiğim için çok küçük bir yara izi oldu ama kan aktı biraz. Öncesinde de kendini yaladığı...
Top Bottom