Arama sonuçları: *

• Users: Foxt
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Foxt

Kedi çok pis yardım edermisiniz

Dostum yavru kedilerde bu durum normal karşılanabilir defalarca yavru kedi büyüttüm annesinden erken ayrılan yavrular bu tarz durumlar yaşıyor. Annesinden erken ayrılmış bir yavruyu aldıysanız maalesef ki anneliği yapmak zorundasınız, bu hayvan tuvaletini yaptığı zaman temizlemeniz gerekiyor...
  2. Foxt

Reçetesiz antidepresan satılırmı?

İhtiyacın olduğunu düşünüyorsan bir uzmana danışıp reçeteli alman gerekiyor, kullanım amacın ne ve daha önce kullandın mı?
  3. Foxt

Diş iltihabim hicbir sekilde gecmiyor

hocam haftaya carsamba icin randevu aldim, devlet acilinde gittigim doktor agri asiri fazla olursa diye fevere vermisti agriyan bolgeye uyguladigim zaman kisa sureli geciriyor. 1677713713 Onun fotografini acinca ölüyken yasama dönüyorum ben...
  4. Foxt

kafama sıkmam ideal olur mu 1677713470 acil cevapla lutfen cok canimyaniuo suan
  5. Foxt

4 hafta once 1000mg augmentin 1-1 hafta olacak sekilde 2 hafta kullandim sadece 2 gunluk bir rahatlama saglamisti pazar gunu yazdirdigim flagly 500mg bile etki etmiyor en son tarih aldim diş işlemi icin ozel hastanedeki doktor 10flakon Klindan600 yazdı normalde cuma gunu baslayacagim igneye bu...
  6. Foxt

Lustral kullanıyorum, ilacım bitti nereye yazdıracağım??

Teşekkür ederim yardım için <3 :peepokalp::peepokalp::widepeepo:
  7. Foxt

Tamamdır teşekkür ederim, şansa yarına randevu denk getirdim.
  8. Foxt

Dostlar bir aydan fazladır lustral kullanıyorum, doktorum bırakmak istediğin zamanı kendin seçmelisin ve her 3 ayda bir kontrole gelmelisin şeklinde öneride bulundu. Kullandığım ilaç bitmek üzere ve benim hastaneye gidecek ne vaktim var ne de randevum, sağlık ocağına gidip zaten reçete edilmiş...
  9. Foxt

Ani hareketler ve derin nefes aldığım zaman baş dönmesi yaşıyorum

öneriler için çook teşekkür ederim :blobdance: :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
  10. Foxt

teşekkür ederim hocam gün için de acil servise başvuracağım fakat nöroloji için ek bir randevu aldım.
  11. Foxt

Cevap için teşekkür ederim hocam acil olarak randevu aldım <3 1671170160 Hocam bu tarz ilaçları kullanmaktan çekiniyorum, Antidepresan kullanımını anksiyete için almıştım fakat sorunları ilaçlar olmadan da çözebileceğimi düşünüyorum.
  12. Foxt

Nöroloji için az önce randevu aldım, belirtilere ve gördüklerime göre psikolojik vertigo olma ihtimali varmış.
  13. Foxt

dostlar son bir kaç aydır Lustral kullanıyordum, doktor tavsiyesi ile bırakma kararı aldım. Aslında her şey burada başladı; bıraktıktan birkaç gün sonra ani sağa veya sola baktığımda, hızlı hareketler yaptığım da, ayağa kalktığımda, yatağa yattığım ve hatta oturduğum da bile ani bir baş dönmesi...
  14. Foxt

Euthyrox Anabolik amacıyla kullanılabilir mi?

Tavsiye için teşekkür ederim fakat daha önce detaylı bir şekilde bunun için test yaptırmıştım herhangi bir sorun çıkmadı.
  15. Foxt

Cevap için teşekkür ederim. İlacı annem kullanmakta, birkaç kez duymuştum bu ilacın gereksiz kilo alımını önlediğini, acaba anabolik görevi görebilir mi diye düşündüm ama sanırım onun yerine eczane kürü yapmak çok daha sağlıklı olacak
  16. Foxt

Euthyrox Tiroid hastalarının kullandığı bir ilaç, Temiz kütle koymak için kullananların olduğunu gördüm, Doğruluğu nedir? lütfen sadece bilgili olanlar yorum yapsın.
  17. Foxt

Büyüme hormon ilacı ne işe yarıyor?

yok dostum şakasına diyorum özür dilemeni gerektirecek bir durum yok, sanırım etrafımdaki insanlar fazla uzun :D
  18. Foxt

ya şöyle yapmayın moralim bozuluyor jaspkogaspsqögqwlwqq
  19. Foxt

çok iyi bir şekilde yağ yaktırdığını söylüyorlar sanırım en iyi yönü bu.
  20. Foxt

2-3 cm için o parayı asla vermem, sanırım kullanabileceğim tek nokta spor konusunda oluyor bu ilaç için.
Top Bottom