Arama sonuçları: *

1. Fransali

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

Kısırlığa kadar gitme ihtimali olan bir yer. Kolum ağrısı çok problem değil . Ama düşüncesi bile kötü ,erkek adamsın testis önemli
  2. Fransali

⏳️ Masturbasyon yapmanın psikolojiye zararı var mıdır?

Yok be hocam çok uzun zaman sonra denk geldi bu konu. O kadar fazla sorulduğunu sanmıyom.
  3. Fransali

Bir kere o hataya düştüm ben de ,ortaokulda namaz kılıyoz diye herşeyi bana soruyorlardı . Mantıklı geleni söylüyordum bende . İyilik yapıcaz diye günaha girdik durduk yere .SDFGBHNJMKÖLÇŞGHYJ
  4. Fransali

Bende öyle hatırlıyom ağrı oluşturucak seviye ye geldiyse yapılabilir gibi fetvalar vardı. Bir zamanlar baya araştırmıştım. Yanlış yönlendirme olmaması için buradakilerin kendileri bir araştırsa güzel olur ,ayrı olarak.
  5. Fransali

Yapmamak en doğrusu zaten, vücut bunu kendi kendine rüya ile yapıyor aslında. Ama genç yaşta hiç kolay değil .
  6. Fransali

Mekruh olması lazım ,olmadığı şart'lar var birde sanırsam. Hocalara sormak en mantıklısı ,yanlış bilgi vermemek lazım. Ama K1NGO82 haklılık payı var
  7. Fransali

Bir işle meşgul olmak hobi edinmek vs en çok etkili olan yöntemlerden . Ama bir tanesi daha var oda birisinden hoşlanmak ,aşık olmak. Başıma geldiğinde utanmaya başlıyordum direkt . Şimdiye kadar ki en rahat dönemdi.
  8. Fransali

1 ay yapmamaya nasıl başladınız durduk yere mi oldu
  9. Fransali

30 sene sonra da cenazesini kılarız . Mantıklı geldi, DEVAM
  10. Fransali

Bence herkes te aynı değil . Kafa da bitiyor daha çok. Daha çok iki zaman diliminde arttığını hissettim stresli zamanlar da ve boş vakitlerde. Yapmayaınca da akılda kalabalık yapıyor bu istek. Yapsan dert, yapmasan dert. Kişi kendi kendine bir çaresini bulmalı . Aşırı istek varsa 3 günde bir...
  11. Fransali

2 Saat boyunca full seste şarkı dinledim sağ kulağım az duyuyor

sakız çiğnemeyi deneyin bende işe yarıyor (ciddi)
  12. Fransali

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Çok sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiğiniz zaman gerçekten havalı bir şey olmadığını anlıyorsunuz . Çevremde sigara içmeyen tek kişi ben kaldım desem abartmış olmam . Kaç kişi teklif etti inanın hatırlamıyorum ,ama dedemin kanserden nasıl öldüğünü inanın çok iyi hatırlıyom . İçmeyin demekle de...
  13. Fransali

Kalbim mi sıkışıyor?

LGS döneminde olmuştu bende ,birde ergenliğin yeni başladığı zamanlardı . Çok sık oluyordu aynı anlattığınız gibi hiç bir sebep yokken . Çok telaş yapılacak bir durum yok . Ama içinizin rahat etmesi için bir doktora görünebilirsiniz.
  14. Fransali

Covid çıktım okul sınavlarına nasıl gireceğim

talafi sınavları oluyo . Ağır geçirmiyorsan çalışarak geçir bu süreyi . Çümkü haber vermeden yapıyorlar. günde 3 sınava kadar olabiliyo.
  15. Fransali

Günlük Kaç Saat Bilgisayar Başında Kalıyorsunuz?

6.5 saat ders için eba zoom falan. 2 saat video film forum için. 1 saat ödevler için. en azda 3 saat oyun için. 12.5 saat Toplam süre.
  16. Fransali

deprem çantasında neler olmalı

sağlık malzemesi sargı bezi enfektan yara bandı ağrı kesici sürekli kullanılan ilaç en önemlileri
Top Bottom