Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Selülozik tiner ile karışmış pas yara'da enfeksiyon yapar mı?

Selülozik tiner ile karışmış pas yara'da enfeksiyon yapar mı Tetenoz vurulmam gerekir mi? Boya yapılacak olan profillerin yağlarını tinerli bezlerle gün boyu sildik bitmedi 3 yün daha silcez 7-8 kişi ama sorum şu elimde falçata kesiği vardı ufak açılmış ve sabahtan akşama kadar yağlı paslı...
  2. Göktürk ArdaHan

Erkeklik Hormonunu Nasıl Yükseltirim?

Yok uyku düzenini falan düzene sokması için demiştir zaten
  3. Göktürk ArdaHan

Zma var yeni aldım kingsize'ın
  4. Göktürk ArdaHan

Valla bırak mast'ı hayatımda elime kız eli değmedi yan yana gelmedi konuşmadım dahi cinsellik sıfır bende spor var ama oda şu sıralar işten dolayı baya dengesizleşti düzen sabah 6 akşam 8 ağır işten sonra spor baya yoruyo yinede ilerliyom cinsel sağlık dipte olsa ne olur ki?
  5. Göktürk ArdaHan

Ben posta atmıyom aga sevmiyom bi tuhaf hissettiriyo karaktersizlikmiş gibi 1727187079 Günde 10 posta iki haftaya büllük daha ötmez kopar eline gelir
  6. Göktürk ArdaHan

Yok yükseltmek istiyorum yazdıklarım yaşantım bu yaşantı ile nasıl yükseltirim diye
  7. Göktürk ArdaHan

Akıllı saat biraz gereksiz gibi zaten akşamları spora gidiyordum ama uyku ve beslenme düzenim sıfırdı
  8. Göktürk ArdaHan

Bende derdim zaten arkadaş değil arkadaş çevre falan olmasın hayat daha huzurlu rahat
  9. Göktürk ArdaHan

Yinede bir yandan insanın kendine olan özgüveni azalıyor O halde başlığı hayata atılım yapayım yapacak bir şey yok demekki 1727125391 Bi ortamda sanki o ortamdan değilmişim gibi hissetmek fikir düşünce olunca adam yerine konulmamak düşünüyorum acaba bende mi sıkıntı var yoksa insanları üzmemek...
  10. Göktürk ArdaHan

Dostlar Erkeklik Hormonumun 4-5 senedir iyice Azaldığını düşünüyorum bunu yükseltmek için ne yapabilirim? 5 senedir Aktif Bir Çervem Yok Kimseyle Konuşmuyorum Konuşacak Dostum Yok ne kız ne erkek evdekilerlede konuşmam pek gelirim duşa girer müzik dinler yatarım Sabah 6 Akşam 8 İşten Eve Evden...
  11. Göktürk ArdaHan

Günlük mineral ve vitamin değerini nasıl hesapları

Aga hardline vitamin komplex aldım zma aldım protein içeceği ve bcaa aldım bide k2 içsem.sorin olur mu yine ufsktan bi hesap kitap yapıcaktım
  12. Göktürk ArdaHan

Günlük mineral ve vitamin değerini nasıl hesapları

Dostlar ortalama olarak vitamin ve minarel ihtiyacımızı güvenli bir şekilde nasıl hesaplarız tahmini olarak.olsa bile
Top Bottom