Arama sonuçları: *

1. Hamster

spor salonuna başlamak istiyorum ?

Hala güçten etkilenen kız varsa kekodur 5 IQ den fazla değildir.
  2. Hamster

Senin önceliğin kızları etkilemek gibi, maks 2 hafta bilemedin 1 ay gidersin sonra bırakırsın. Hiç başlama spora boşuna masraf.
  3. Hamster

Kilon öyle fazla değil, spora gidersen daha fit bir görüntüye sahip olursun tabii ki. 1631481346 Spor kızları etkilemek için yapılmaz sağlık için yapılır.
  4. Hamster

Tabii ki verirsin, vermemen için önünde bir engel yok. Boyun kaç?
  5. Hamster

15 yaşındayım boyum uzamiyor

senin genlerinde varmış zaten, sen sadece süreci hızlandırmışsın, spor çok çok az etkili boy uzamasında.
  6. Hamster

15 yaşındayım boyum uzamiyor

basketbol boy uzatmada çok az etkili, 2 yıl gittiğim için biliyorum, boy uzatmak için en güzel spor yüzmedir, tabii sporla 8-10 cm uzayamazsın. gende çok önemli bi' faktör bu konuda, baban-annen falan uzunsa sende uzarsın.
  7. Hamster

Diş ağrısı nasıl giderilir

dediklerine harfi harfine katılıyorum.
  8. Hamster

düşmanımın başına vermesin, şükür 5-6 yıldır yok.
  9. Hamster

duramıycak gibiysen arveles öneririm tabii varsa. bire bir geliyor.
  10. Hamster

Toza alerjisi olanlar bakabilir mi?

o durumu bende çok yaşadım ilk zamanlar, hapşırasım geliyor ama millet ters ters bakacak diye hapşıramıyorum falan.. çok zor.
  11. Hamster

Toza alerjisi olanlar bakabilir mi?

benimde toza alerjim var, çok fazla hapşırmaya başlıyorum ama bu yıl corona muhabbetine maske taktığım için hep dışarıda vs hiç olmuyor şu sıralar.
  12. Hamster

Kendimi güçsüz hissediyorum!

anlık bir şeyse açlık kan şekerin vs düşmüştür diyeceğim ama hep böyle hissetmene anlam veremedim kısacası. umarım en kısa zaman toparlarsın. geçmiş olsun. :confused:
Top Bottom